Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » ANKARA Metal ve Yan Sanayi » ÜLKE ÇELİK ÖRGÜ ELEK İML. MAK. TEK. İÇ VE DIŞ TİC LTD ŞTİ

ÜLKE ÇELİK ÖRGÜ ELEK İML. MAK. TEK. İÇ VE DIŞ TİC LTD ŞTİ


21 cad 645 sk no: 24 ivedik/ankara

Telefon1: 03123947426-27-28

Telefon2:

Fax: 03123947429

Web: www.ulkecelikelek.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:13
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


‘’ KALİTE AYRINTILARDA GİZLİDİR.’’
Ülke çelik elek inşaat sektörüne yönelik üretim yapmak amacı ile kurulmuş bir firmadır.Örgü sektöründeki faaliyeti Ankara Ostimde olup .firmamızın kuruluş amacı her geçen gün hızla artan müşteri arz talep eğrisine katkıda bulunmak ,müşterilere alternatif olmaktır.ülke çelik prensip olarak kaliteyi en kısa zamanda en uygun fiyatta direkt üreticeden kullanıcıya tek elden ulaştırmayı kendine hedef edinmiştir..Müşteri memnuniyeti her zaman çıkarların üzerinde tutulmaktadır bu bugünde böyledir yarınlarda da böyle olacaktır. Firma hedeflerimiz en uç noktalarda bulunan kum çakıl maden ocaklarına ulaşıp müşterilerin taleplerini karşılamak ,sıkıntılarını problemlerini bizzat yerinde görüp sorunlarını çözmek ,çözümler üretmektir..Bunun içinde zaman zaman yapılan firma ziyaretleri ve ilgili fuarlara katılarak müşterilerimizin sıkıntılarını dinlemek müşterilerimizi memnun etmektedir.
Firmamızın yurt içi satışları yanında yurtdışı satışlarıda ihracatcı firmalar tarafından devam etmektedir.Gayemiz yabancı sermayenin ülkemiz ekonomisine katkıda bulunması artı yurt dışındada ülkemizin elek sektöründe adının duyulmasıdır..Çünkü elek , sektörün en kritik noktasında devreye girmekte ve inşaatın can damarlarından birtanesini oluşturmaktadır. Böyle olması sebebiylede sektör olarak çok geniş bir alana yayılmıştır, inşaat sektörü devam ettiği müddetce bizlere gelecek taleplerde hızla devam edecektir.


Ürün ve Hizmetler

çelik elek .poiüretan elek, sac elekelek kelepçesielek fitili raptiye bant lastiği, bant zımbası .raptiye anahtarıelek takoz çeşitleriyan gergi sacı, cıvatası

#elek #çelik elek #poliüretan elek #elek kelepçesi #bant raptiye


Benzer Firmalar