Anasayfa » Oteller » Turizm » İSTANBUL Oteller » Erciyes Hotel

Erciyes Hotel


Mimar Kemalettin Mah. Pehlivan Sk. No:3 Beyazıt / İstanbul / Türkiye

Telefon1: +90 (212) 458 40 24

Telefon2:

Fax: +90 (212) 458 13 00

Web: www.hotelerciyes.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1978
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:1 | Memur:3 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Beyazıt / İstanbul / Türkiye +90 (212) 458 40 24

30 Senedir sektöründe hizmet veren Hotel Erciyes, turizm ve ticaret şehri İstanbul da siz değerli konuklarını ağırlamaktan onur duyar.

Güleryüzlü personelimiz, hijyen ve konfora dayalı temizlik prensiplerimiz, türk mutfağının en güzel tatlarıyla, her öğününde farklı bir lezzetin farkına varacağınız yemek servislerimiz, İstanbulun tarihi dokusuyla alakalı danışabileceğiniz rehberlerimizle yılın dört mevsimi siz konuklarımızı ağırlamaktayız.

Türk Misafirperverliğini en iyi şekilde yansıtan, çeşitli dillerde lisan bilgileriyle konuklarına daha rahat iletişim kurma imkanı sağlayan, temiz giyimli, güleryüzlü personellerimizle sektöre hizmet vermekteyiz.

Tarihi eserlere çok yakın olan hotelimiz, yürüyüş mesafesinde, birçok tarihi esere ulaşma ve onları ziyaret etme olanağı sunuyor. Bunlardan bazıları;
Sultanahmet, Ayasofya, Yerebatan Sarnıcı, İstanbul Üniversitesi, Eski Bazaar, Mısır Çarşısı, Kapalı Çarşı, Mavi Cami, Hipodrom, Gülhane Parkı, Galata Köprüsü, Haliç, Galata Kulesi ve daha birçok Osmanlı yapıtları.


Ürün ve Hizmetler

Genel olarak balkan ülkelerinden turistler ağırlamaktayız. Turizm ve ticaret için gelen müşterilerimiz memnun kalmalarıyla birlikte süreklilik göstermektedir. Otelimiz İstanbul`un en ticari ve en turistik dokusuna sahip olan Beyazıt ilçesinde olması sebebiyle misafirlerimiz için iyi bir tercih ve fırsat oluşturmaktadır.Hem ticari amaçla gelerek eski bağdat yolu ticaret merkezini canlı tutan hemde eski Bizanslılar, Romalılar, Osmanlı devleti ve daha birçok devletin hüküm sürdüğü bu anakarada gezme fırsatı bulan misafirlerimiz istanbulu özleyerek burdan ayrılıyor.

#Hotel Erciyes #İstanbul Otel #Tarihi Otel #Laleli Beyazıt #Istanbul Turkey


Benzer Firmalar