Teknika İletişim


Akgören Sk Uzay Apt B Bl D:3 Etiler

Telefon1: 02123526667

Telefon2:

Fax: 02123526750

Web: www.teknika.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:12
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Teknika İletişim, Amerika ve Avrupa’da yaygın olarak kullanılan ve etkinliklerin verimliliğini arttıran Keypad Oylama Cihazları’nı, Keypad Yarışma ve Oyunları’nı, Clicker Sınav Sistemi’ni ve Bas-check Yarışmaları’nı Türkiye genelinde sunan ilk kuruluş ve temsilcidir. Çeşitli fonksiyonlarıyla her sektör için kullanıma uygun olan Keypad, “yanıt alma”,“geri bildirim” ve “oylama” gerektiren her durumda, kullanıcısına göz ardı edilemeyecek ölçüde zaman, bütçe ve emek tasarrufu sağlamaktadır.

Türkiye’de Keypad, Clicker ve Bas-check kullanımını yaygınlaştırmayı öncelikli hedef belirleyen Teknika İletişim, hedefleri doğrultusunda kiralama ve satışın yanı sıra satış sonrası müşterilerinin etkin kullanımını sağlamak için genç ve konusunda eğitimli uzman ekibi ile sistem kullanımı hizmeti de vermektedir.

Keypad, Clicker ve Bas-check kiralama sistemi sırasıyla soru formatlarının ve konseptin oluşturulması, sisteme girilmesi, etkinlik günü Teknika proje ekibi tarafından sistemin işletilmesi ve etkinlik sonrası dijital ortamda ve dosyalanarak raporlanması aşamalarından oluşmaktadır.

Teknika İletişim tam hizmet anlayışı ile müşteri talebinin ardından onların ihtiyaç ve beklentilerini karşılıklı değerlendirerek amaca en uygun Keypad, Clicker ve Bas-check kullanım olanakları önermekte ve yaratmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Teknika İletişim, yurtdışında yaygın olarak kullanılan, etkinliklerin verimliliğini artıran Keypad oylama sistemlerini Türkiye genelinde sunan ilk kuruluş ve temsilcidir. Bas-it ile toplantı salonları, interaktif bir öğrenme, iletişim ve motivasyon ortamına dönüşür. Katılımcılar tartışır, bilgi ve fikirlerini paylaşırken toplantı süresince aktif olurlar.

Bas-it inovatif toplantı sistemi, Keypad ve Bas-check bileşenlerinden oluşmaktadır. Bas-check katılımcıların hızına odaklı bir yarışma sistemiyken, Keypad ise soru ve yanıt temellidir. Bas-it konuşmacı ile katılımcıları interaktif olarak buluşturur. Keypad Standart, Keypad IQ, Keypad Sınav ve Keypad Oyun değişik amaçlı Bas-it sistemleridir.
Keypad Standart, Keypad’in oylama amaçlı kullanılan modelidir. Lansman, kongre, sempozyum, dönem/bayi toplantısı, anket, pazar araştırması ve insan kaynakları toplantılarında kullanılır. Motivasyon, ilgi ve katılımda artış, bütçeden ve zamandan tasarruf sağlar.
Keypad IQ, Keypad Standart`ın özelliklerine ek olarak katılımcıların kendi kaydını yapmalarına, söz almak için

#Keypad #Oylama #Toplantı #Oyun #Kongre


Benzer Firmalar