Anasayfa » Danışmanlık hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İZMİR Danışmanlık hizmetleri » VODEN DANIŞMANLIK MÜHENDİSLİK EĞİTİM

VODEN DANIŞMANLIK MÜHENDİSLİK EĞİTİM


CUMHURİYET BULVARI CUMHURİYET İŞ HANI NO:26/601 KONAK

Telefon1: 02324894907

Telefon2: 05326539940

Fax: 02324894907

Web: www.vodendanismanlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Voden danışmanlık gıda mühendisleri tarafından kurulmuş olup sektörlerinde edindikleri bilgi ve deneyimleri ile iş geliştirme, ar-ge çalışmaları, sistem kurmak, kuruluşların resmi işlemlerin yerine getirilmesi (GSM ruhsatı, kapasite raporu, çalışma izni, gıda sicil sertifikası, üretim izinleri vb.), eğitim vb. projelerde rehberlik hizmeti için yapılanmış bir danışmanlık kuruluşudur. Her işin bir bileni olması prensibiyle gıda sektöründeki uzmanlıklarının yanı sıra mevcut çözüm ortakları ile gıda sektörü dışında da hizmet sunabilmektedir.


Ürün ve Hizmetler

*Sistem Kurulum Desteği:IFS(International Food Standard), BRC(British Retail Consortium), ISO 9001:2000, ISO 22000, Helal Gıda gibi standartların temel gereksinimlerini karşılayan, kuruluşun ihtiyaçlarına ve yapısına uygun, anlaşılması ve uygulanması pratik çözümler üretir ve kuruluşlara rehberlik eder.
*Eğitim:Konusunda deneyimli eğitmenler tarafından verilen eğitimler kurum içi ya da genel katılıma açık olarak düzenlenebilmektedir. Verilen eğitimler:HACCP, IFS, BRC, ISO 9001:2000, ISO 22000, OHSAS 18001 bilgilendirme eğitimleri, Global Gap, Organik Tarım, ISO 9001 Baş Tetkikçi
*İç Tetkik:IFS(International Food Standard, BRC(British Retail Consortium, ISO 9001:2000, ISO 22000, Helal Gıda standartları için firmalara iç tetkik hizmeti verir.
*Sürekli Danışmanlık:Kuruluşun mevcut durumunu tespit ederek ulaşmak istediği hedeflere odaklanan, süreçlerin iyileştirilmesi, verimliliklerin artırılması, verimsizlik noktalarının belirlenmesi için verilen destek hizmettir. Organizasyonun tüm basamaklarında tüm çalışanların katılımıyla kuruluşun en yüksek verimliliğe ulaşması hedeflenir. Sürekli danışmanlık eğitim destekli verilen bir hizmettir.
*Yatırım ve Hibe Teşvikleri:Firmanın bulunduğu sektöre ait devlet desteklerinin ve önceliklerinin araştırılması, gerekli dokümantasyon ve dosyaların oluşturulması, başvurular, izleme ve projenin sonlandırılması ve dosyanın kapatılması sürecinde rehberlik ve destek hizmetleri sağlar. Bu süreç kurumun Voden Danışmanlık Mühendislik Eğitim’e başvurması ile kurum adına yapılacak araştırma çalışması ile başlar.
*Yeni Ürün Geliştirme:Yeni ürün geliştirme elde edilen bilgi ve deneyimlerin pazarın ihtiyaçlarının analizi ile ortaya çıkan bir süreçtir. Kuruluşun bu uzmanlıkları bünyesinde bulundurması maliyet yüksek bir donanımdır. Voden Danışmanlık belirlenen ihtiyaç doğrultusunda hedeflenen ürünün, üretim hatlarının oluşturulması, formülleri, çalışanların eğitimi, üretime entegrasyonu, mevcut kalite ve gıda güvenlik yönetim sistemine entegrasyonu gibi tüm parçaların ya da talep edilen parçaların oluşturulması ve kuruluşa teslim edilmesi hizmetini kapsar.



.

#DANIŞMANLIK EĞİTİM #IFS BRC #AR-GE TEŞVİK #YENİ ÜRÜN #YASAL BELGELER


Benzer Firmalar