GÜRÇELİK KLİMA


419/6 sk. No:31 5. sanayi Sitesi PINARBAŞI BORNOVA

Telefon1: 0232 479 04 73

Telefon2:

Fax: 0232 479 66 14

Web: www.gurcelikklima.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:19 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:16
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1972 yılında İzmir’de faaliyete başlayan ‘’Gürçelik Klima’’ ;ısıtma, soğutma, havalandırma sistemleri, toz toplama üniteleri, hücreli aspiratör, vantilatör iklimlendirme ekipmanlarıyla hizmet vermektedir.

Temeli atıldığı yıllarda havalandırma alanında faaliyet gösteren firmamız üretici düşünce yapısı ve uzman kadrosu ile 35. Yılını doldurmuştur. Makine mühendisleri, teknikerleri , konusunda uzman kadrosu ve geniş teknik ekipmanı ile Gürçelik Klima, ısıtma, soğutma ve havalandırma sistemelrinde başarılı uygulamalara imza atmaktadır. Zamanında iş teslimi, çalışma disiplini ve projelerin her aşamasında kaliteyi ön planda tutan bir anlayışa sahiptir.


Ürün ve Hizmetler

havalandırma kanalları, havalandırılacak yerlerin öncelikle projeldirilip sistem oluşturulur ve kanallar beirlenir, klima santralleri, klima yapılacak yerlerin gerekli hesaplar ile ısıtma, soğutma yükleri ve hava debiileri belirlenir ve santral boyutlandırılır, ısıtma ve soğutma sistemleri, havalandırma sistemleri, paslanmaz bacalar, sulu baca sistemleri, yemek fabrikaların yağlı baca gazlarının sulu baca sistemi ile yağdan arındırılması, robot egzost kolları, kaynak atölyelerin kaynak dumanının dağılmadan hemen emilerek ortamdan uzaklaştırılması, susturucular, jeneratör gibi gürültülü makinaların egzostlarına veya hava ses istemeyen hava kanllarının arasına yerleştirilen susturucu ile gürültünün önlenmesi, davlunbaz sistemleri, yemekhane ve yemej fabrikaları, lokantalar, çay ocakları ve cafeler için dumanı hemen toplayı içeriye koku ve dumanı yeymeden dışarıya atan sistemlerdir.

#havalandırma,klima #sulu baca sistemleri, soğutma #toz toplama üniteleri, ısıtma #paslanmaz bacalar,klima santralleri,hava kanalları #sığınak,robot egzost kolları


Benzer Firmalar