Anasayfa » Oto kiralama » Turizm » ANTALYA Oto kiralama » yasar sarıca

yasar sarıca


guvenlık mah 276 sok 19

Telefon1: 02423355653

Telefon2: 05354897130

Fax: 02423448571

Web: www.saricaoglunakliyat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Eşyalarınızın tamamını en güvenli ve hasar görmeden gideceği yere ulaştırmak temel amacımızdır.

Eşya türünüze uygun koli battaniye, strech film, köpük, balonlu naylon ve kağıt malzeme kullanılarak özenle paketleme yapılır ve varış yerine hasarsız ulaştırılır.





SARICAOĞLU NAKLİYAT

Sizlere, evden eve, şehirden şehire taşınırken, uzman kadrosu, modern araçları, taşınmada kullandığı platform asansörü ve paketleme malzemeleriyle zahmetsiz ve kolay bir nakliye hizmeti sunar.

Başarılı bir nakliyatın olması için taşınma öncesi ve sonrasında, titiz planlama ve koordinasyon yapılarak taşınma gerçekleştirilir.

Firma olarak taşınmanın her aşamasında eşyalarınızın güvenliğini sağlamak temel ilkemizd


Ürün ve Hizmetler

Ücretsiz experimiz eşyaya bakar. Gerekli olan ambalaj malzemelerini tespit eder. Belirlenen gün ve saatte taşınılacak yerde hazır olunur.
Uzman ekiplerimiz öncelikle büyük eşyaları söker ve ambalaj malzemeleriyle sarar. Yataklar strech filme sarılır. Beyaz eşyalar önce battaniye, sonra strech filme sarılır. Kırılacak eşyalar özenle sarılıp kolilere yerleştirilir. Kolilerin üzerine nereye ait olduğu yazılır.

İş bölümü ve belirlenen sistem dahilinde eşyalar arabaya taşınıp düzenli bir şekilde istiflenir. Taşınacak yerde ise sökülen mobilyalar monte edilir. Büyük eşyaların tamamı eşya sahibinin isteğine bağlı olarak belirtilen yerlere yerleştirilir. Koliler üzerlerindeki yazılara göre odalara konulur.
Küçük eşyaların yerleştirilmesi eşya sahibine aittir

# # # # #


Benzer Firmalar