as ambalaj


cebeci

Telefon1: 0212 475 12 24

Telefon2:

Fax: 0212 475 12 24

Web: www.asambalaj.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1983
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

AS AMBALAJ LTD.ÞTÝ

Geliþen dünya piyasasýnda ayakta kalabilmek ve rakiplerimizi geride býrakabilmemiz için olmazsa olmazlarýn arasýnda yer alan ambalaj sektörünün nekadar ciddi bir iþ olduðunun farkýndayýz.

Bu bilinçle 1983 yýlýndan öte gelen çalýþma hayatýmýz boyunca müþteri memnuniyetini temel kural olarak benimseyip bu amaçla herzaman verdiðimiz hizmeti bir öncekinden bir adým önde vermeyi birinci prensipimiz olarak benimsemiþ bulunmaktayýz .

Amacýmýz kendi parkurumuzda en iyisini yapmak ve bunuda müþterilerimizle paylaþmaktýr. Bu sebeble faliyetlerimizi kaðýt sektörü üzerinde yoðunlaþtýrýp kaðýt hammaddeli her türlü ürünü bünyemizde kendi donaným teþkilatýmýzla üretebilmekteyiz. Bu üretim sürecinde siz dostlarýmýzýn memnuniyetini arttýrabilmek için bünyemizde bulunan ve büyük önem verdiðimiz grafik bölümümüze ekstra bir önem vermekteyiz.Yaptýðýmýz maket çalýþmalarý ve çýktýlarla daha ürüne baþlamadan ürünle ilgili son noktada oluþabilecek her türlü problemi önceden çözebiliyoruz.


Ürün ve Hizmetler


#ofset kutu, ofset koli, ambalaj, mukavva kutu, s&# #ofset kutu, ofset koli, ambalaj, mukavva kutu, s&# #ofset kutu, ofset koli, ambalaj, mukavva kutu, s&# #ofset kutu, ofset koli, ambalaj, mukavva kutu, s&# #ofset kutu, ofset koli, ambalaj, mukavva kutu, s&#


Benzer Firmalar