Anasayfa » İnşaat sanayi » İZMİR İnşaat sanayi » ERSON İNŞAAT- inşaat, taahhüt

ERSON İNŞAAT- inşaat, taahhüt


1268 SOK.NO:20 d:108 A.Başaran İşMrk.

Telefon1: 232 441 29 28

Telefon2:

Fax: 232 441 29 28

Web: www.ersoninsaat.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Merkezi İzmir’de bulunan Erson İnşaat,genel müteahhitlik ve taahhüt hizmetleri vermektedir.Firmamızın genel müteahhitlik hizmetlerinin önemli bir bölümünü,piyasadan aldığı taahhüt işleri içermektedir.Özel sektör firmalarından almış olduğu ve konusunda örnek teşkil edecek yapım işlerinide başarı ile götürmektedir. Ayrıca Erson İnşaat,resmi dairelerden alınan taahhüt hizmetlerini de yürütmektedir.
Piyasada yapmış olduğu taahhüt işlerini (Site,apartman,daire v.s.)teklif vermek usulü ile yürütmektedir. Alanında teknik ve tecrübeli uygulama elemanları ile her türlü çatı-izolasyon-tadilat-dekorasyon-boya(iç,dış),tesisat,çevre düzenlemesi işlerinize cevap verebilecek kapasitededir.
Erson inşaat yeni olmasına rağmen,yaptığı işler ve taahhütlerle kısa süre içinde kendini kanıtlamış,piyasadaki teknolojik değişikliklere ayak uydurarak vizyonunu geliştirmeye,yaptığı işlerin kendine referans olacağı bilincinde olup,siz müşterilerinin desteği ile büyümeyi amaçlamaktadır.
Sanatın teknoloji ile kaynaşması olarak niteleyebileceğimiz bu büyüme süreci günümüzde de tüm hızıyla sürmektedir. Daralan alanlar,yapılaşmanın çok katlı binalara odaklaşması bu devasal yapıların estetik görünümünü şart koşmaktadır.
Erson İnşaat bu ihtiyaçlara cevap verebilecek,dünya yapı malzemelerindeki teknik gelişmeleri yaptığı işlere aktarmak,dolayısıyla en iyisine layık olan insanımıza onu sunmak hedefindedir.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #