Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » ANKARA İnşaat şirketleri » ARAM İNŞAAT ELEK.ÜRT.MADENCİLİK KUYUM.İTH.İHR.TAAH.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

ARAM İNŞAAT ELEK.ÜRT.MADENCİLİK KUYUM.İTH.İHR.TAAH.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.


Çukurcabirlik Mah. 448. Cad. 486. Sok. No:12 P.K. 06610 Çankaya Ankara / TÜRKİYE

Telefon1: 0312 496 22 80

Telefon2:

Fax: 0312 496 22 36

Web: www.aramgrup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:5000 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Aram Grup; Türkiye’nin daima ileriye ve iyiye gitmeyi hedefleyen, genç, dinamik, profesyonel, dünya çapında kalite sertifikalarına sahip bir kuruluşudur. Bu sebeple katıldığı bütün faaliyet alanlarında kaliteyi, standartları, çevreyi ve tecrübeyi ön planda tutan idari ve teknik kadrosuyla yeni atılım hedefleri peşinde koşan bir yapıya sahiptir.

Firma altyapı, üstyapı, toplu konut, enerji, endüstri, doğalgaz, tekstil ve gıda sektörlerinde birçok çalışma yapmış olup, bu alanlarda uzmanlaşmış iştirakleriyle yeni yapılacak işler için potansiyel bir kuruluştur.

Merkezi Ankara’da bulunan Aram Grup 1990 yılında kurulmuş olup; geçen yıllar içinde istikrarlı bir büyüme göstererek Türkiye’nin birçok bölgesinde resmi daireler, kamu kuruluşları ve üniversitelerin düzenlediği projeler ile Dünya Bankası destekli projelere katılmış olup; bu işleri başarıyla tamamlayarak birçok referans elde etmiştir.

Firmanın hedefi, Türkiye sınırlarını aşarak dünya çapında çalışmalar yapan bir kuruluş olarak uluslararası firmalar arasında kendine ait bir yer edinmektir.


Ürün ve Hizmetler

Aram Grup;

1990 yılında kurulan, 5000′İ aşkın çalışanı ve geniş ekipmanları ile hizmet veren Firmamız, altyapı ve üstyapı hizmetlerinde uzmanlaşmış bir Genel Müteahhitlik firmasıdır.

Müşavirlik ve proje uygulamaları konusunda hizmet veren firmamızın uzmanlık alanları;

» AG / OG Dağıtım Hattı ve Rehabilitasyonu

» Altyapı (Doğal Gaz Boru Hattı, Su ve Kanalizasyon vb.)

» Çelik Silo İnşaatı

» Toplu Konut

» Kamu binaları ve Üniversite Kampüsleri

» Fabrika Binaları ve Endüstriyel Yapılar

» Mimari Prestij Binaları

» Gıda sektörü

#inşaat firması #altyapı üstyapı #müteahhitlik firması #arampen alüminyum #


Benzer Firmalar