ÇUKUROVA MARKA PATENT KALİTE DANIŞMANLIK


ATAKENT MAH.2.ETAP A-101 BLOK D:67

Telefon1: 0 212 698 75 92

Telefon2: 0 533 390 90 33

Fax:

Web: www.cukurovapatent.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Günümüz de ayakta kalabilmek, firmaların sahip olduğu bir takım değerlerle mümkündür. Bu değerlerden en önemlileri “Kendilerini Tanıtan Markaları”, “Sahip Olunan Patentli Ürünler”, “Kurmuş oldukları Kalite Yönetim Sistemleri” dir.
Tüm firmalar, Ürün ve hizmetlerin aynı ya da benzer faaliyet kolundaki rakiplerden ayırt edici olabilmesi için bir marka kullanılmak zorundadır. Marka ile birlikte ürün ve hizmetlerinin kalitesini arttırmanın ve bunu sürekli devam ettirmenin vazgeçilmez koşulu da iyi bir Yönetim Sistemi ile sağlanabilmektedir. Bu sayede müşterileri ile çok iyi bir köprü kurmaktadırlar.
Bu amaçlarınıza hizmet etmek maksadıyla Endüstri Mühendisi ve 1472 sicil nolu TPE Marka Vekili Osman ÇEKİRGE tarafından kurulan Çukurova Marka & Patent & Kalite Yönetim ve Danışmanlık; Kalite Yönetim Sistemleri Danışmanlık hizmetlerinin yanı sıra kurumsal kimlik oluşturmanın basamakları olarak nitelendirilen Marka tescil, Patent, Tasarım Tescil, Faydalı Model Tescil, Telif Haklarının Alınması, Grafik Tasarım Hizmetleri, Logo Tasarımı konularında danışmanlık ve vekillik hizmetleri vermektedir.
Bununla birlikte, eğitimin asla bitmemesi gerektiğine inanan firmamız, her türlü firmanın yapısına ve süreçlerine uygun eğitim hizmetleri de sunmaktadır.
Büyümek ve Gelişmek isteyen bütün işletmenin kurumsal kimlik kazanması öncelikle, firma yönetiminin hassasiyetiyle ile başlar, bütün çalışanların katılımıyla devam eder ve seçilen uygun bir danışmanlık hizmetiyle noktalanır.
İşte bu anlayışla kurulan firmamız, değerli müşterilerine Sürekli Danışmanlık hizmetlerini vermek amacıyla kendini de sürekli geliştirmektedir.






Çukurova Patent ve Kalite Yönetim ve Danışmanlık Olarak Kalite Politikamız

* Fikri ve Sınai Haklar Konusunda yapmış olduğu danışmanlık hizmeti ile müşteri memnuniyetini sağlamayı,

* Kalite Yönetim Sistemi Konusunda tüm bilgi birikimini müşterileriyle paylaşmayı,

* Müşteri bilgilerinin gizliliği konusuna önem vermeyi,

* Sürekli Danışmanlık Kavramıyla Müşterilerinin her an yanında olmayı,

ü* Müşteri ihtiyaçlarını eksiksiz ve zamanında karşılayabilmeyi,

* Kendi bünyesinde ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sisteminin şartlarına uyan ve sürekli gelişen bir organizasyon yapısı oluşturmayı,

* Hedefleri doğrultusunda sektörde ilk sıralarda yer almayı ve aranan bir firma olmayı benimsemiş ve amaç edinmiştir.


Ürün ve Hizmetler

HIZMETLERIMIZ ISO 9001:2000 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ ISO 14001:2004 ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ ISO 22000:2005 GIDA GÜVENLİK SİSTEMİ ISO 16949:2002 OTOMOTİV SEKTÖRÜ YÖNETİM SİSTEMİ MARKA TESCİL PATENT TESCİL TASARIM TESCİL TELİF HAKLARI ENDÜSTRİYEL TASARIM TESCİL TELİF HAKLARI TESCİLİ EĞİTİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ WEB TASARIM HİZMETLERİ GRAFİK TASARIM HİZMETLERİ FAYDALO MODEL TESCİLİ SÜREKLİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

#ISO 9001:2000 #MARKA PATENT TESCİL #TASARIM TESCİL #WEB TASARIM CE AVRUPA UYGUNLUK #ISO 22000:2005


Benzer Firmalar