Anasayfa » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL Muhtelif mal ve hizmetler » Bizim Moto-Kurye Kargo ve Dağıtım

Bizim Moto-Kurye Kargo ve Dağıtım


DEREBOYU CAD.BAYIR ARALIĞI SOKAK EKİNCİLER HAN NO:12/4

Telefon1: 02123477777

Telefon2: 02122173636

Fax: 02122133430

Web: www.bizimmotokurye.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:70 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1995 yılında kurulan Bizim moto kurye, normal kurye olarak göndermeniz gereken zarf ve paketlerinizi sizden alıp hızlı ve güvenli bir şekilde alıcısına teslim eder. Motosikletli kuryemiz İstanbul`da bir yerden başka bir yere kısa sürede ulaştırılması gereken evrak veya paketlerinizin taşınması işini yapar. Kuryelerimiz günün her saatinde İstanbul’un her yerinde telsiz vasıtasıyla yüzlerce kuruluşun ve kişinin isteği doğrultusunda taşımacılık hizmeti vermektedir.
Sizin veya göndermek istediğiniz ürünün (zarf, konşimento, ordino, teklif, hediye gibi ürünler) nerede olduğu hiç önemli değil. Bizi aramanız yeterli. İstenilen adrese en yakın kurye yönlendirilerek gönderinizin alınıp teslim edilme işlemi gerçekleştirilir.


Ürün ve Hizmetler

Bizim Moto kurye, 1995 yılından beri şehir içi motorlu taşımacılık sektöründe müşteri odaklı hizmet veren bir taşımacılık firmasıdır.
Motorlu teslimat sektörüne yeni açılımlar kazandıran Bizim Moto Kurye, bunca yıllık deneyimlerini siz müşterileriyle paylaşıyor.
Teknolojinin gelişimiyle birlikte iletişim araçlarının yaygınlaşarak birebir teslimatın geri plana atıldığı günümüzde, Bizim Moto Kurye’nin siz müşterilere sunduğu kolaylıklar sayesinde artık sevdiklerinize daha yakınsınız.
7/24 kavramının gereğini fazlasıyla yerine getiren Bizim Moto Kurye, müşteri memnuniyetini alan hizmet anlayışıyla sektöre yeni bir soluk getiriyor…

#kurye #motorlu kurye #moto kurye # #


Benzer Firmalar