YENASOFT Yazılım Donanım ve Dan. LTD ŞTİ


Eski Üsküdar Yolu Cad. Bodur İş Merkezi Kat:1, D: 3-6

Telefon1: 0-216-5697463

Telefon2:

Fax: 0-216-5745598

Web: www.yenasoft.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

CAD / CAM / CAE yazılımlarının satışını, satış sonrası destek ve danışmanlık hizmetlerini 1996 yılından beri yapan tecrübeli bir kadronun oluşturduğu YENASOFT YAZILIM DONANIM ve DANIŞMANLIK Ltd. Şti edindiği bilgi, beceri ve tecrübesini sektöre yansıtıp, Türkiye ‘miz için daha çok üreten müşterileriyle paylaşmaktadır.

Sürekli olarak gelişen teknoloji ve üretim ihtiyaçlarını takip ederek, satışını yaptığı ürünlerin bu ihtiyaçları karşılamasında pazarın beklentisine göre gelişmelerine destek vermiş, hizmet kalitesinin yükselmesi için ise gerek organizasyon alt yapısına gerekse insan kaynakları gelişimine ciddi yatırımlar yapmıştır.

Adım adım kendisini geliştiren ve bu konuda her türlü yatırımı yapan bir firma olarak, ERP ve CRM alt yapısı ile tüm organizasyonu belirli bir çalışma sistemi içerisine almış, Yenasoft Akademi ile insan kaynaklarını güçlendirmiş, ISO 9001 kalite yönetim sistemi ile ise bu çalışma organizasyon ve standartlarını belgelemiştir. Temsilciliğini yaptığı firmalarca dönem dönem ödüllendirilmiş olması, yapılanların doğruluğunu göstermesi bakımından da ayrıca gurur vericidir.

Tam müşteri memnuniyetini ilke edinen YENASOFT YAZILIM, bu güçlü alt yapısı ve insan kaynakları ile Amerikan DP Teknolojinin Ürünü olan AUTON / ESPRIT CAM yazılımı, Dassault System firmasının ürünü olan SOLIDWORKS CAD yazılımı, METALIX sac işleme yazılımı, SOLIDO prototipleme yazılımı, MICROSCRIBE modelleme ve yüzey tarama cihazının Türkiye satış temsilciliğini, satış sonrası teknik destek ve danışmanlık hizmetlerini vermektedir. Ayrıca, 12 ve 6 kişilik iki farklı eğitim salonunda eğitim sertifikalı kadrosu ile bu yazılımların son kullanıcılara eğitim hizmetini de sağlamaktadır.

Yenasoft aktif 1000`i aşkın müşterisi, 25 kişilik ekibi ve İstanbul Merkez Ofis, Bursa, İzmir, Ankara ve Konya Ofisleri ile kaliteli ürün konseptine uygun yazılım, donanım ve danışmanlık hizmetlerini; mühendislik ve amatör ruhu birleştirerek, üreten Türkiye`mize sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

solidworks, solidworks satış, solidworks türkiye, solidworks eğitim, solidworks kursu, solid, solid works, solidwork, simulation, cosmos, cosmosworks, auton, esprit, cad, cam, cae, cadcam yazılımları, cadcam kursu, solidworks enterprise pdm, 3dvia composer

# # # # #


Benzer Firmalar