Yeni Yıldız Toprak


İskilip yolu 3 km. çorum

Telefon1: 3642139158

Telefon2:

Fax: 2139158

Web: www.yeniyildiztoprak.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1950
Çalışan Sayısı:500 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1975 ten beri artan kalite ve kapasitesi iğle hizmet veren firmamız geniş ürün yelpazesini müşterilerimizin hizmetine sunmaktan mutluluk duyar.


Ürün ve Hizmetler

Marsilya tipi kiremitler, valensiya kiremiti, osmanlı kiremiti, yuvarlak mahya, dik mahya, ilk mahya çatı gurubundaki imalatını yaptığımız ürünlerdir. Bu ürünleri silikonlu ve özel boya ile boyanmış olarakta müşterilerimizin beğenisine sunmaktayız. El yapımı ürünler konusunda hayli iddialı olan firmamız harman tuğla( lime tuğla) ve restorasyon tuğlası imalatı da yapmaktadır.Yüksek tonajda imalatını yaptığımız kiremit tozu ve kitemit irmiği ürünlerimiz spor komplekslerşnde ve belediyelerimizde beğenilerek kullanılmaktadır.
Arama Kelimeleri: kiremit, tuğla, kiremit fiyatları, alaturka kiremit, harman tuğla, renkli kiremit, kiremit tozu, silikonlu kiremit, kiremit irmiği, restorasyon tuğlası, restorasyon tugla, lime tugla, dolu tuğla, kiremit fiyatı, tuğla fiyatları, restorasyon, marsilya kiremit, valensiya kiremit, osmanlı kiremit, ilk mahya, terra cotta, el yapımı tuğla, çorum kiremit.

#kiremit tugla #yeni yildziz toprak #toprak tugla #kiremit irmigi #toprak


Benzer Firmalar