Anasayfa » Bilgisayar yazılım hizmetleri » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » İSTANBUL Bilgisayar yazılım hizmetleri » 3C Bilişim Teknolojileri Web Tasarım ve Yazılım Hizmetleri Ltd. Şti.

3C Bilişim Teknolojileri Web Tasarım ve Yazılım Hizmetleri Ltd. Şti.


Ulus Mah. Öz Topuz Cad. No: 30 Ulus

Telefon1: 0.212.6070051

Telefon2:

Fax: 0.212.6070051

Web: www.3cbilisim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

% 100 Div ve CSS ile Dizayn! Dünya web standartları W3C , WCAG 2.0 ve Web 2.0 standartlarına uygun, Google ile % 100 uyumlu yapıya sahip web çözümleri ve kodlama ile size özel çözümler sunan firmamız dinamik ve statik web çözümleri ile flash web sitesi tasarımı konularında profesyonel hizmetler sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

web tasarım, flash web tasarım, web tasarımı, e-ticaret, elektronik ticaret, seo, seo danışmanlığı, grafik tasarımı, logo tasarımı, katalog tasarımı, broşür tasarımı, kurumsal kimlik, kurumsal kimlik tasarımı, google optimizasyonu, google reklam, e-mail marketing, w3c standartları, wcag standartları, yazılım, web yazılım, tablesiz dizayn, tablesiz tasarım, div ve css ile tasarım, yeni nesil tasarım, web 2.0 tasarım, web katalog, içerik yönetim sistemi, interaktif cd tasarımı, tanıtım cd si, online katalog, e-broşür, e-mecmua, e-dergi, hazır web paketleri, hazır web şablonları, web tasarım firması, web tasarım firmaları, istanbul web tasarım firmaları, kadıköy web tasarım firmaları.

#web tasarım #web tasarımı #web tasarım firması #web tasarım firmaları #web tasarım şirketi


Benzer Firmalar