Anasayfa » Enerji sektörü » ANKARA Enerji sektörü » GENPOWER JENERATÖR SANAYİ VE TİC. A.Ş.

GENPOWER JENERATÖR SANAYİ VE TİC. A.Ş.


1.ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ GÖKTÜRK CAD. NO:1

Telefon1: 0312 267 48 60

Telefon2:

Fax: 0312 267 26 56

Web: www.genpower.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:154 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız GENPOWER, üretim yolculuğuna başladığı 2000 yılından itibaren, “önce müşteri memnuniyeti” ilkesi, satış ve satış sonrası hizmet kalitesi ve dürüstlükten ödün vermeyen çizgisiyle adını yurt içi ve yurt dışında duyurarak, önemli büyüme hamleleri gerçekleştirmiştir.

Bugün, yurt içinde ve yurt dışında oluşturmuş olduğumuz satış ve hizmet ağıyla üretimimizin %75’ini, başta Avrupa ve Amerika kıtası olmak üzere 7 kıtada 71 ülkeye ihraç etmekteyiz.

Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesi`ndeki modern tesislerimizde 1 kVA`dan 2264 kVA`ya kadar dizel, benzinli ve doğalgazlı jeneratörler, kaynak jeneratörleri, aydınlatma kuleleri (ışıldaklar), basit ve PLC`li senkronize sistemleri üretiyor, müşterilerimize düşük maliyetle ve üstün teknik özelliklerle ürün ve hizmet sunuyoruz.

En kaliteli ürüne ulaşmak için kaliteleri dünyaca kabul görmüş motor ve alternatör üreticilerini kendimize partner olarak seçiyoruz. Bu bakış açısıyla 2009 yılı içinde dünyanın en büyük dizel motor üreticisi VOLVO PENTA’nın Türkiye ve Irak’taki tek yetkili mümessilliğini üstlendik ve böylelikle tüm dünyada VOLVO PENTA Motorları’nın 1. en büyük kullanıcısı konumuna ulaştık. Ayrıca dünyanın en büyük alternatör üreticisi Leroy Somer’in Türkiye ve Türk Cumhuriyetleri’ndeki tek mümessilliğini ve OEM servisliğini uzun bir süredir başarı ile yürütmekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesi`ndeki modern tesislerimizde 1 kVA`dan 2264 kVA`ya kadar dizel, benzinli ve doğalgazlı jeneratörler, kaynak jeneratörleri, aydınlatma kuleleri (ışıldaklar), basit ve PLC`li senkronize sistemleri üretiyor, müşterilerimize düşük maliyetle ve üstün teknik özelliklerle ürün ve hizmet sunuyoruz.

10 kVA’ dan 2264 kVA’ ya kadar Perkins Motoru (İngiltere) ile Leroy Somer (Fransa) Alternatörlü Dizel Jeneratör Setleri.
*Genpower Jeneratör, Türkiye de dâhil olmak üzere 10 ülkede tek distribütörü olarak tüm dünyada Leroy Somer Alternatörlerin 4. büyük kullanıcısıdır.

94 kVA’ dan 700 kVA’ ya kadar Volvo Penta Motoru (İsveç) ile Leroy Somer (Fransa) Alternatörlü Dizel Jeneratör Setleri.
*Genpower Jeneratör, Volvo Penta motorların tüm dünyada en büyük kullanıcısı olup Volvo Penta motorların Türkiye ve Irak’ taki tek distribütörüdür.

50 kVA’ dan 156 kVA’ ya kadar Marathon Marka Alternatörler (ABD) ile Lovol motorlu Dizel Jeneratör Setleri.

100 kVA’ dan 280 kVA’ ya kadar Marathon Marka Alternatörler ile Shangai Diesel motorlu Dizel Jeneratör Setleri

190 kVA’ dan 775 kVA’ ya kadar Marathon Marka Alternatörler (ABD) ile Doosan-Daewoo motorlu (Güney Kore) Dizel Jeneratör Setleri.

30 kVA’ dan 280 kVA’ ya kadar Marathon Marka Alternatörler (ABD) ile Cummins motorlu Dizel Jeneratör Setleri.

13 kVA’ dan 200 kVA’ ya kadar Genpower Alternatörler ile International motorlu Dizel Jeneratör Setleri.

3.8 kVA’ dan 14 kVA’ ya kadar NSM Alternatörler (İtalya) ile Briggs & Stratton motorlu (ABD) Benzinli Jeneratör Setleri.

#JENERATÖR #DİZEL # # #


Benzer Firmalar