Sanaladam İnternet ve Yazılım Hizmetleri


Bağlarbaşı mah. gözde sk. no:2/4 Maltepe

Telefon1: 0216 370 1 777

Telefon2:

Fax: 0216 370 1 777

Web: www.sanaladam.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sanaladam İnternet & Yazılım Hizmetleri, güncel teknoloji ile birlikte farklı tasarımları sizler için uyguluyor. Eğitimli idari kadronun yönetimi ışığında bu uygumalı bilgileri aktarabilecek tecrübeli teknik ekibiyle sizlere satış sonrası en iyi internet danışmanlık hizmetini verebilmek için büyük bir gayretle çalışmaktadır.

sanaladam | farkı

Sanaladam Çalışırken düşünen,düşünürken eğlenen,eğlenirken de üreten,pozitif insanların oluşturduğu bir ekiptir.

Kendisine ilke olarak edindiği sınırsız hizmet anlayışıyla her geçen gün pazar payını artıran ve sektörde bulunduğu yeri sağlamlaştıran Sanaladam ailesi, yüzünüzü güldürecek hoş tasarımları sizin için uyguluyoruz.

sanaladam | müşteri memnuniyeti politikamız

Bizlerle ilgili talep, beklenti ve sorunlarınızı önemsiyor, size en iyi hizmeti verebilmek için bize ışık tutacağına inanıyoruz.
Fark yaratabilmenin en önemli unsurun sizlere kaliteli hizmetler sunarak yüksek seviyede müşteri memnuniyeti sağlamak olduğunun bilincindeyiz.
Bu bilinçle talep, beklenti ve sorunlarınızı karşılarken temel aldığımız değerlerimizi oluşturduk.


Ürün ve Hizmetler

sanaladam | web tasarım görsel mucizeler yaratıyoruz ... markanıza web mecrası ile alternatif kanal yaratmak veya yeni online markanızı oluşturmak için türkiye`nin en büyük firmalarının çözüm ortağına, bize danışın. sektörlere özel standartlarımız ve metodolojilerimiz, konusunda uzmanlaşmış danışmanlık kadromuz, kreatif ekibimiz ve proje yöneticilerimizle size beklentilerinizi aşan dinamik bir hizmet sunuyoruz. web sitenizi geliştirmek için hizmet verdiğimiz iş süreçleri ; mevcut markayı / ürünü tanıma araştırma proje planlaması içerik ve görsel mimari tasarımı içerik hazırlama görsel iletişim tasarımı yazılım, sistem analizi, sistem tasarımı test, kullanıcı analizi sanaladam | yazılım rüyalarınızı kodluyoruz ... uygulamarımızla, web, intranet ve bilgi işlem sisteminizi daha işlevsel bir hale getiriyoruz. ihtiyaçlarınıza yönelik geliştirdiğimiz uygulamalar ile, iş yükünüzü hafifletiyor ve elektronik ortamda daha etkin rol almanızı sağlıyoruz. geliştirdiğimiz uygulama alanlarına örnek olarak ; e-ticaret uygulamaları haber sitesi uygulaması arkadaşlık ve fun club sitesi uygulaması dernek ve vakıf kurumları siteleri müşteri ilişkileri sistemleri (crm) proje, takım yönetim ve iş akışı sistemleri reklam yönetim sistemleri sanaladam | e-ticaret E-Ticaret, günümüz dünyasının, ürün satışında vazgeçilmez bir sistemidir. Profesyonel hazırlnmış bir E-Ticaret Sistemi ile ürünlerinizi onbinlere ulaştırabilirsiniz.Sanaladam E-Ticaret Sistemi, normal web sitelerinden farklı olarak, ürün satışı, ürün takibi ve müşteri yönetimi gibi özellikleri sağlayan, Günümüz E-Ticaret sistemlerinin barındırdığı tüm özelliklere sahip olan bir alt yapıya sahiptir. Sanaladam E-Ticaret Sistemi hazırlarken, tamamen firmanın kurumsal yapısına ve müşteri hedef kitlesi beklentisine göre özel tasarım ve görsellik hazırlamaktadır. E-Ticaret Sisteminde, herhangi bir program bilmeyen kullanıcılar dahi, Tüm Siteyi Güncelleme imkanına sahiptir. kategori ve altkategori açma/kapatma/düzeltme, ürün kontrol paneli, katalog ve haftanın fırsatları düzenleme, site sayfaları düzenleme, site sayfaları düzenleme, stok takibi, sipariş takibi ve müşteri takibi gibi Sistemin tüm bileşenleri kullanıcı tarafından kolayca yönetilebilmektedir. Aynı zamanda, Müşteri takibi içerisinde, müşterilen beklentileri, müşterilere özel indirim ve mesaj gönderme gibi işlevleri de bulunan sistemde, Satışları raporlama gibi ek özellikler de bulunmaktadır. kategori ve altkategori açma/kapatma/düzeltme ürün kontrol paneli katalog ve haftanın fırsatları düzenleme site sayfaları düzenleme stok takibi sipariş takibi müşteri takibi sanaladam | arama motoru optimizasyonu GOOGLE `da (Arama Motorlarında) BULUNABİLİR OLMAK!İnternette yer alan milyonlarca web sitesi içersinde firmanızın web sitesi yer alacak ya da yer alyor olabilir. Peki web siteniz ulaşması gereken ziyaretçilere ulaşıyor mu? Dünyada milyarlarca internet kullanıcısı varken siz hâ

#web tasarım #eticaret #emlak #kartvizit tasarımı #logo tasarımı


Benzer Firmalar