Anasayfa » Oteller » Turizm » MUĞLA Oteller » BinKaya Hotel Dalyan

BinKaya Hotel Dalyan


Dalyan Gulpinar mah Acik pazar yeri No:5

Telefon1: 252 284 41 48

Telefon2: 252 284 41 50

Fax: 252 284 41 49

Web: www.binkayahotel.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BinKaya Hotel Dalyan merkezde, nehre yaklaşık 30 metre mesafededir. Misafirlerimiz, otelden yaklaşık bir dakikalık yürüme mesafesiyle teknelere ulaşabilmektedir. İztuzu plajına giden dolmuş teknelerin yanında size özel bir tekne kiralayabileceğiniz gibi çeşitli turlara da katılmanız mümkün. Mehtap turları, Köyceğiz gölü ve meşhur Köyceğiz pazarı, Kral Mezarları, Caunos Antik Kenti, çamur banyoları ve Sultaniye Kaplıcaları, On iki adalar ve çeşitli koylara yapılan turlar bunlardan bazıları.


Ürün ve Hizmetler

BinKaya Hotel`in konforunuz için dizayn edilmiş 13 odasında; klima, lcd televizyon satellite, Kablosuz Internet, minibar, saç kurutma makinesi, 24 saat sıcak su, balkon ve kablosuz internet erişimi bulunmaktadır.

Bahçede, yüzme havuzunun çevresinde güneşlenebileceğiniz şezlonglar, dinlenebileceğiniz kafeterya, serinlemenize yardımcı olacak taze içeceklerin bulunduğu havuz bar ve 30 kişi kapasiteli restoranımız bulunmaktadır. Sabahları zengin kahvaltı menümüz masanıza servis edilecek, öğleden sonra salatalar, zeytinyağlılar ve fast food siparişleriniz kafeteryamızda sunulacak ve akşamları restoranımızda Türk ve yabancı mutfaklardan oluşan lezzetli menümüzü tadabileceksiniz.

Lobide, otel misafirlerimizin kullanabileceği çelik kasalar, kış günleri için şömine ve oturma köşesi, kablosuz internet bağlantısı ve çeşitli oyunlar bulunmaktadır.

Tatiliniz süresince Türkçe, İngilizce, Fransızca ve Hollandaca bilen deneyimli ekibimizle huzurlu ve güzel bir tatil geçirmenizi sağlamaktan mutluluk duyacağız.


#Dalyan Otel #Dalyan Hotel #Dalyan Butik #Dalyan Tatil #Mugla Otel


Benzer Firmalar