EDF Factoring A.Ş.


Gaziosmanpaşa Bulvarı No:77 Yenigün İş Merk. ofis no:101 Çankaya

Telefon1: 02324417696

Telefon2: 02324820694

Fax: 02324419714

Web: www.edf.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


EDF FACTORING vadeli alacaklarını satarak nakit sorunlarına hızlı çözümler arayan işletmelerin tercih ettiği güçlü ve güvenilir bir factoring kuruluşudur.

Finans Sektöründe deneyimli, uzman yönetim kadrosu, ve "daha çabuk...daha çok" anlayışıyla çok süratli istihbarat yaparak kısa sürede ve gereken miktarda nakit sağlayabilecek güçlü örgütüyle, kaliteden asla ödün vermeyerek hizmet üreten EDF FACTORING, sizin gereksinimlerinizi karşılayacak çözümler üretmeyi, herşeyin üstünde tutar.

EDF Factoring devraldığı vadeli alacaklarınızın belli bir kısmını talebiniz üzerine size hemen öder. Böylece vadeli satışlarınızdan doğan alacaklarınız anında nakde yani işletme sermayesine dönüşmüş olur.

Faturalı işlemlerinizden doğan müşteri çeklerinizi vadelerini beklemeden, miktar ya da vade kısıtlamaları olmadan nakite çevirmeyi teklif ediyoruz.

Ulusal pazarda yaptığınız satışlarda, vadelerin uzaması, tahsilatın takip edilmesi ve alacak riski konusunda sıkıntılar yaşıyorsanız gelin bu sorunlarınızı birlikte çözelim.

Rekabet Gücü Arttırma
Düzenli Nakit Akışı
Hızlı ve Kontrollü Büyüme Potansiyeli
İşletmenin gereksinimleri ve sorunları ile ilgilenen bir factoring kurumu

Sizi de EDF FACTORING'in sunacağı Avantajları tanımaya davet ediyoruz.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #