ZORA EĞİTİM VE BİLİŞİM SİSTEMLERİ


KARADENİZ MAHALLESİ 1098 SOKAK NO 39

Telefon1: 02125370018

Telefon2:

Fax: 0212 479 83 10

Web: www.akillitahtam.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:AMERİKA, ÇİN

Misyonumuz

Eğitimde başarıya katkı sağlamanın parlak bir geleceğe açılan en önemli pencerelerden biri olduğu bilinci ile uluslararası kalite standartlarında eğitim ve bilişim ürünlerini ve hizmetlerini sektöre hızlı ve güvenilir bir şekilde sağlamak.

Vizyonumuz

Eğitim ve bilişim sektöründe, yurtiçinde ve yurtdışında, sunduğu yararlı ve isabetli hizmetler ile sektöre uzun soluklu çözümler getiren , teknolojik gelişmelere hızla uyum sağlayan, değişimi yönlendiren, kullanıcı ve çalışan memnuniyetini en üst düzeyde tutan, bir dünya şirketi olmak.

Değerlerimiz

Türkiye`nin gelişimi ve çağdaş dünyada söz sahibi olmasında önemli rol oynayacak olan eğitim sistemimize ve sektörümüze, eğitim süreçlerinde teknolojinin kullanılması, üst düzey kaliteye sahip eğitim araç ve gereçlerinin sunulması ve satış sonrası hizmetleri ile


ZORA Eğitim ve Bilişim Sistemleri:



Güvenilirlik,
Eğitim camiasına karşı yüksek sorumluluk duygusu,
Profesyonellik,
En kaliteliyi sunma amacı,
Sürekli gelişim inancı,
İnsani ve Ticari değerlere bağlı
Müşterilerini beklenti içine sokmayıp, beklentilerin ötesinde çözümler sunabilme değerlerine sahiptir.


Sektörel Çözüm Yaklaşımı



Eğitim sektörüne çözümler sunabilmek, değişimi yönetebilmek, beklentilerin ötesinde çözümler sunabilmek ve hizmet edebilmek ancak yeni nesiller için kaygılanabilen, bu sektöre hizmeti bir borç olarak gören çalışanlarla ve memnun edilmiş bir müşteri portföyünün devamlı bir şekilde artırılarak yönlendirilebilmesi ile mümkündür. ZORA Eğitim ve Bilişim Sistemleri gerek kendi markaları ile ve gerekse sektörün öncü markalarıyla birlikte yaptığı işbirliği ile eğitim sektörüne hissedilir bir katma değer sağlamaktadır.


Ürün ve Hizmetler

akıllı tahta, akıllı yazı tahtası, eğitim araçları, ders araçları, interaktif yazı tahtası, elektronik yazı tahtası, projeksiyon

#AKILLI TAHTA #EĞİTİM ARAÇLARI #AKILLI SINIF #TRACEBOARD #TOPFLIGHT


Benzer Firmalar