Anasayfa » Danışmanlık hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » ANKARA Danışmanlık hizmetleri » BM ÇEVRE VE KALİTE SİS. MÜH. MÜŞ. AKR.DNŞ.EĞT. MRK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

BM ÇEVRE VE KALİTE SİS. MÜH. MÜŞ. AKR.DNŞ.EĞT. MRK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.


Turan Güneş Bul. 89.sok. 17/10 Çankaya / ANKARA

Telefon1: 0312 440 82 38

Telefon2:

Fax: 0312 440 82 38

Web: www.bm-muhendislik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız Çevre Mühendisliği, Çevre Yönetim Sistemleri, Kalite Yönetim Sistemleri, İşci Sağlığı ve İş Güvenliği, Laboratuvar Malzeme Satışı, İş Sağlığı Malzeme Satışı ve benzeri konularda, uzun yıllardır bu alanlarda çalışmış uzman kadromuzla hizmet vermektedir. Personelimiz Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Kalite ve Çevre Kurulu, TİTAŞ, Çevdanış Çevre Danışmanlık ve Çevre Laboratuvarı, Ekoloji Ltd. Şti. Ankara Çevre Laboratuvarı, Ekoteknik Çevre Laboratuvarı gibi Türkiyenin birçok saygın kurumlarında orta ve üst düzey yönetici pozisyonlarında uzun yıllar çalışmışlardır. Personelimiz Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) ve T.C. Çevre ve Orman Bakanlığı’ nın yapmış olduğu birçok denetime katılmışlardır.
Kuruluş amacımız hizmet kapsamımızda yer alan konularda müşterilerimize en kaliteli ve mali açıdan en uygun şekilde hizmet vermektir. Personelimiz şimdiye kadar dünyanın en büyük sektörlerinden olan Çimento, Enerji, Otomotiv, Tekstil, Seramik gibi birçok endüstride hizmet kapsamımızda yer alan tüm konularda çok sayıda çalışmalar yapmışlardır. Hizmet kapsamımızda yer alan faaliyetlerimiz ile ilgili detaylı bilgi almak için her zaman aramanızı beklemekteyiz.
HİZMET KAPSAMIMIZ 1- Çevre Mevzuatı Kapsamında Genel Danışmanlık Hizmetleri 1-1- ÇED (Çevresel Etki Değerlendirme) Raporu Hazırlanması ve Belge Alınması 1-2- ÖN ÇED (Proje Tanıtım Dosyası) Raporu Hazırlanması ve Belge Alınması 1-3- ÇED Muafiyet Dosyası Hazırlanması ve Belge Alınması 1-4- Çevre Yönetim Planı Hazırlanması, Doğaya Yeniden Kazandırma Planı Hazırlanması 1-5- Emisyon İzin Dosyası Hazırlanması ve Takibi 1-6- Gürültü İzni Alınmasıyla İlgili Ölçümler, Rapor Hazırlanması 1-7- Gürültü İzin Dosyası Hazırlanması ve Gürültü İzin Dosyası Takibi 1-8- Deşarj İzin Dosyası Hazırlanması ve Deşarj İzin Dosyası Takibi 1-9- GSM (Gayri Sıhhi Müessese) Dosyası Hazırlanması ve Dosya Takibi 1-10- Emisyon, İmisyon, Ortam Gürültü, Çevresel Gürültü, Çevresel Titreşim, Su-atıksu, Atık Çamur, Arıtma Çamuru, Tehlikeli Atık, Proses Atıkları, Sediment, Toprak, Yağ, Atık Yağ, Aydınlatma, Termal Konfor vb Ölçüm ve Analizleri 1-11- Tehlikeli Atık, Ambalaj Atıkları, Katı Atık, Atık Yağlar, Bitkisel Yağlar İle İlgili Genel Danışmanlık ve Lisans İşlemlerinin Takibi 1-12- Gürültü Haritası Hazırlanması 1-13- Hava Kalitesi Modelleme Çalışmaları 1-14- Atıksu Arıtma Tesisi Kurulması İle İlgili Çalışmalar 1-15- Bacada Sürekli Toz, Gaz, Hız, Debi Ölçüm Cihazlarının Kalibrasyonu 1-16- Çevre Mevzuatı Eğitimi (Yönetmelikler, Tebliğler, Genelgeler vs) 2- ‘ISO/IEC 17025 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yeterliliği İçin Genel Şartlar’ Standardı Kapsamında Akreditasyonla İlgili Danışmanlık Hizmeti 3- ‘ISO/IEC 17020 Çeşitli Tipteki Muayene Kuruluşlarının Çalıştırılmaları İçin Genel Kriterler’ Standardı Kapsamında Akreditasyonla İlgili Danışmanlık Hizmeti 4- ‘ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi’ Standardı Kapsamında Belge Alınması İle İlgili Danışmanlık Hizmeti 5- ‘EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi’ Standardı Kapsamın


Ürün ve Hizmetler

HİZMET KAPSAMIMIZ 1- Çevre Mevzuatı Kapsamında Genel Danışmanlık Hizmetleri 1-1- ÇED (Çevresel Etki Değerlendirme) Raporu Hazırlanması ve Belge Alınması 1-2- ÖN ÇED (Proje Tanıtım Dosyası) Raporu Hazırlanması ve Belge Alınması 1-3- ÇED Muafiyet Dosyası Hazırlanması ve Belge Alınması 1-4- Çevre Yönetim Planı Hazırlanması, Doğaya Yeniden Kazandırma Planı Hazırlanması 1-5- Emisyon İzin Dosyası Hazırlanması ve Takibi 1-6- Gürültü İzni Alınmasıyla İlgili Ölçümler, Rapor Hazırlanması 1-7- Gürültü İzin Dosyası Hazırlanması ve Gürültü İzin Dosyası Takibi 1-8- Deşarj İzin Dosyası Hazırlanması ve Deşarj İzin Dosyası Takibi 1-9- GSM (Gayri Sıhhi Müessese) Dosyası Hazırlanması ve Dosya Takibi 1-10- Emisyon, İmisyon, Ortam Gürültü, Çevresel Gürültü, Çevresel Titreşim, Su-atıksu, Atık Çamur, Arıtma Çamuru, Tehlikeli Atık, Proses Atıkları, Sediment, Toprak, Yağ, Atık Yağ, Aydınlatma, Termal Konfor vb Ölçüm ve Analizleri 1-11- Tehlikeli Atık, Ambalaj Atıkları, Katı Atık, Atık Yağlar, Bitkisel Yağlar İle İlgili Genel Danışmanlık ve Lisans İşlemlerinin Takibi 1-12- Gürültü Haritası Hazırlanması 1-13- Hava Kalitesi Modelleme Çalışmaları 1-14- Atıksu Arıtma Tesisi Kurulması İle İlgili Çalışmalar 1-15- Bacada Sürekli Toz, Gaz, Hız, Debi Ölçüm Cihazlarının Kalibrasyonu 1-16- Çevre Mevzuatı Eğitimi (Yönetmelikler, Tebliğler, Genelgeler vs) 2- ‘ISO/IEC 17025 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yeterliliği İçin Genel Şartlar’ Standardı Kapsamında Akreditasyonla İlgili Danışmanlık Hizmeti 3- ‘ISO/IEC 17020 Çeşitli Tipteki Muayene Kuruluşlarının Çalıştırılmaları İçin Genel Kriterler’ Standardı Kapsamında Akreditasyonla İlgili Danışmanlık Hizmeti 4- ‘ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi’ Standardı Kapsamında Belge Alınması İle İlgili Danışmanlık Hizmeti 5- ‘EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi’ Standardı Kapsamında Belge Alınması İle İlgili Danışmanlık Hizmeti 6- ‘BSI OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri’ Standardı Kapsamında Belge Alınması İle İlgili Danışmanlık Hizmeti 7- ‘EN ISO 15189 Tıbbi Laboratuvarlar Kalite ve Yeterlilik İçin Özel Gereklilikler’ Standardı Kapsamında Akreditasyonla İlgili Danışmanlık Hizmeti 8- Çevre, İş Sağlığı ve Güvenliği Ölçüm, Analiz, Numune Alma Sistemleri, Modelleme Programları, Sarf Malzemeleri Satışı ve Teknik Servis Hizmeti 9- İşci Sağlığı ve Güvenliği İçin Koruyucu Malzeme ve Ekipman Satışı 10- Çevre Laboratuvarlarına 17025 Standardı Kapsamında Dış Tetkik Hizmeti 11- İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuatları Kapsamında Genel Danışmanlık Hizmetleri 12- ‘ISO/IEC 17025 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yeterliliği İçin Genel Şartlar’ Standardı Kapsamında Karşılaştırma Testleri Organizasyonu 13- Deney Standardı Temini 14- Çevre Ölçümleri (Bacada ve Ortam Havasında Toz, Gaz vb Ölçümleri, Gürültü Ölçümleri, Titreşim Ölçümleri vs) ve Raporlarının Hazırlanması İle İlgili Eğitimler

#ÇEVRE DANIŞMANLIK #KALİTE 17025 #EMİSYON AKREDİTASYON #GÜRÜLTÜ TİTREŞİM #İŞ GÜVENLİĞİ ÖLÇÜM


Benzer Firmalar