Anasayfa » Danışmanlık hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » DÜZCE Danışmanlık hizmetleri » ÇÖZÜM KALİTE TEKNİK DANIŞMANLIK ve EĞİTİM HİZMETLERİ

ÇÖZÜM KALİTE TEKNİK DANIŞMANLIK ve EĞİTİM HİZMETLERİ


merkez/düzce

Telefon1: 5432650413

Telefon2:

Fax: 02122781768

Web: www.tsebelgeleri.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Çözüm Kalite ve Teknik Danışmanlık Eğitim Hizmetleri firması merkezi İstanbul’da olup Türkiye’nin her ilinde çeşitli sektörlerdeki firmalarda ürün ve sistem belgelendirme yönetiminde danışmanlık ve eğitim hizmetleri vermektedir.
Çözüm Kalite danışmanları; yönetim sistemleri eğitimi ve danışmanlığı,ürün belgesi alımı hizmetlerinin yanında,müşterilerinin işletme problemlerine çözüm ortağı olmakta ve farklı bir bakış açısıyla katma değer oluşturarak rekabet güçlerini artırmada yardımcı olacaktır.
Çözüm Kalite Danışmanlık, Türkiye’nin çeşitli illerindeki üniversitelerde eğitimler vererek öğrencilerin çalışma hayatına daha bilinçli katılımlarını sağlamak,ilgili sektörlere bir adım daha önde başlayarak kurumsal sosyal sorumluluk anlayışının bir gereği olarak görmektedir.


Ürün ve Hizmetler

TSE TÜRK STANDARTI UYGUNLUK BELGESİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

Türk Standardlarına Uygunluk Belgesi; Türk Standardı bulunan konularda, İmalata Yeterlilik Belgesi almaya hak kazanmış firmaların söz konusu ürünlerinin ilgili Türk Standardına uygunluğunu belirten ve aktedilen sözleşme ile TSE Markası kullanma hakkı verilen firma adına düzenlenen ve üzerinde TSE Markası kullanılacak ürünlerin ticari Markası, cinsi, sınıfı, tipi ve türünü belirten, geçerlilik süresi bir yıl olan belgedir.


TSE Markası; üzerine ve/veya ambalajına konulduğu ürünlerin ilgili Türk Standardına uygun olarak imal edilip piyasaya arz edildiklerini belirten ve akdedilen sözleşme çerçevesinde kullanılabilen, 556 sayılı Markaların Kullanılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnameye göre beş ayrı tipte tescil edilen monogramlardır.

TS işareti ve yanında yer alan sayı tek başına iken (TS 4600 gibi), mamulün Türk Standardına uygun üretildiğine dair üreticinin beyanını ifade eder. Türk Standardları Enstitüsü tarafından herhangi bir garanti söz konusu değildir.


Aşağıdaki belgelerden herhangi biri için Müracaat Formu doldurulduktan sonra bütün ekleri ile birlikte bir dosya içerisine yerleştirilerek o ildeki TSE Bölge Müdürlüğü/Mahalli Temsilciliği`ne teslim edilmelidir.

A- ÜRETİM YERLERİNİN BELGELENDİRİLMESİ

B- ÜRÜNLERİN BELGELENDİRİLMESİ

C- HİZMET YERLERİNİN BELGELENDİRİLMESİ

D- LABORATUVARLARIN BELGELENDİRİLMESİ

ISO KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

Standartlar genel bir yapı oluşturularak kamu ve özel sektörde küçük, orta, büyük ölçekli kuruluşlar ile sanayi, hizmet, yazılım ve diğer alanlar dahil tüm sektör kullanımlarına eşit şekilde uygulanabilir olması benimsenmiş ve ISO9000 versiyonunda “Kalite Yönetim Sistemi” olarak ifade edilmiştir.

ISO`nun günümüzdeki en önemli işlevi ISO9000 kalite yönetim standardları ve diğer ürün standardları gibi uluslarararsı kabul görmüş standardlar hazırlayarak ticaretin önündeki teknik engelleri ortadan kaldırmaktır.

* ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi
* ISO 22000 / HACCP Gıda Güvenliği Kalite Yönetim Sistemi
* ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi
* OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi

#tse belgesi #iso belgesi #iso 22000 #ıso 9001 #tse


Benzer Firmalar