ÖZDEN DANIŞMANLIK


alptekin yolu cad. akif inan sok no:41 eryıldız konakları a blok daire:15 yukarıdudullu/ümraniye

Telefon1: 5334142787

Telefon2:

Fax: 2164205283

Web: isguvenligidanismani.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İş Güvenliği Uzmanlık Hizmetleri ve Eğitim, Avrupa Birliği sürecinde ülkemiz açısından önemini bilerek, tüm faaliyetlerini ulusal ve uluslararası yönetmelik ve standartlara uygun olarak gerçekleştirir.
İş Güvenliği Uzmanlık Hizmetleri ve Eğitim, hizmetlerinde uzmanlaşmış ve profesyonel kadrosu ile (CASGEM tarafından belgelendirilmiş A Sınıfı ve eğitici eğitim belgeli elemanlarla) müşteri memnuniyetini sağlamayı kendine prensip edinmiştir.
Faaliyetlerinin ülke kalkınmasında önemine yürekten inanmış olan kurumumuz personeli tüm faaliyetlerini ulusal ve uluslararası yasa, yönetmelik ve standartlara uygun olarak gerçekleştirir.
Günümüzde bu yönde artan ihtiyaçların karşılanması amacı ile bilgi çağının getirdiği yeni ve kaçınılmaz gerçekler doğrultusunda çözüm ortağı kimliği ile kurmuş olduğumuz İş Güvenliği Eğitimleri, Risk Analizi ve İş Güvenliği Uzmanlığı alanında uzmanlaşmış, kurumsal ve profesyonel gelişim için, Sonuç ve Performans Odaklı Eğitimler veren ve iş güvenliği uzmanlığı hizmetleri sunan bir eğitim ve danışmanlık firmasıdır.
HEDEFİMİZ; İş Sağlığı ve Güvenliği çalışmalarının yürütülmesinde oluşturmuş olduğumuz Kalite Standartlı DENETİM, EĞİTİM, TEKNİK ve HUKUKİ DANIŞMANLIK, Hizmetlerimizi Uluslar arası Platformlarda yaygınlaştırmaktır.
ÖZDEN DANIŞMANLIK, denetim, eğitim, danışmanlık ve mühendislik hizmetlerinde, kaliteyi benimsemiştir.


Ürün ve Hizmetler

İş GüvenliğiUzmanı, iş güvenliği danışmanı, risk analizi, iş güvenliği eğitimleri, İş Güvenliği uzmanlığı, iş güvenliği danışmanlığı, iş güvenliği eğitimi

# # # # #


Benzer Firmalar