Anasayfa » Danışmanlık hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL Danışmanlık hizmetleri » Fors Plus Yönetim Danışmanlık ve Ticaret A.Ş

Fors Plus Yönetim Danışmanlık ve Ticaret A.Ş


Yıldız Posta Caddesi Akın Sitesi 2.Blok No:8 / 34 Esentepe - İstanbul

Telefon1: 02122757585

Telefon2: 02122757339

Fax: 02122757535

Web: www.forsplus.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Fors Plus, Türkiye’ nin neresinde olursa olsun, satacak bir ürünü veya hizmeti olan kişi ve kuruluşlara, tamamen hazır ticari alt yapı sunar. Şirket kurmanın risklerine, harcamalarına ve aylık giderlerine girmeden İstanbul Esentepe’den tüm dünyaya açılabilir ve doğru temsil edilirsiniz. Ciddi bir maliyetten ve iş yükünden kurtulursunuz.

Fors Plus, katılımcılarına ; Kurumsal bir adres, telefon ve faks numaraları, çağrı cevaplama ve yönlendirme hizmetleri, web sitesi, kartvizit, antetli kağıt, müşteri görüşmeleriniz esnasında kullanabileceğiniz görüşme ofisleri, tam donanımlı toplantı odaları, ortak çalışma alanları, wireless internet, ikram ve servis, siz yokken sizin ürün veya hizmetlerinizi sizi temsilen anlatacak ve gerektiğinde satışını yapacak müşteri temsilcileri, ürün veya hizmetlerinizi web siteniz üzerinden tüketicinize taksitle satabileceğiniz pos tabanlı ödeme sistemleri, faturalandırma ile mali ve hukuki destek sunan Türkiye’ nin yeni iş modelidir.


Ürün ve Hizmetler

Hazır ofis sistemleri.
Toplantı odaları.
Ödeme sistemleri.
Sekreterya.
Telefon ve faks numaraları.
Web sitesi.
Kartvizit.
Antetli kağıt.
Çalışma ofisi.
Müşteri temsilcileri.
İrtibat ofisi.
Çağrı cevaplama.
Ortak çalışma alanları.
Satış ve pazarlama desteği.
Faturalandırma hizmetleri.

#hazır ofis #ticaret #freelance #toplantı odası #fors plus


Benzer Firmalar