Anasayfa » Danışmanlık hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » ANKARA Danışmanlık hizmetleri » Ersin Bilasa Turz. İnş. San. ve Tic. A.Ş.

Ersin Bilasa Turz. İnş. San. ve Tic. A.Ş.


Sokullu Mehmet Paşa Cad.. No: 77/4 Çankaya

Telefon1: 0 312 480 40 01

Telefon2:

Fax: 0 312 480 40 01

Web: www.ersinbilasatas.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:İtalya Ortadoğu

Firmamız başta İtalya`dan olmak üzere birinci ve ikinci el fabrika kuruluşları ve teknoloji transferleri danışmanlığı ile birlikte Türkiye ve dış kaynaklı kurumlardan yatırım ve kredi danışmanlıkları da yapmaktadır. Firmamızın diğer bir faaliyet alanı da mimari proje ve uygulama işleridir.İş makinaları, lastik otoklav hatları, şişeleme tesisleri, makarna ve mantı üretim makinaları, mermer fabrikaları, ambalaj hatları, briket makinaları vb. tesisler iştigal konumuzu oluşturmaktadır.

Yatırım, teşvik danışmanlıkları, proje ve fizibilite danışmanlıkları, teknoloji danışmanlıkları, ihracat pazar araştırmaları, turizm yatırım danışmanlıkları, maden danışmanlıkları, kurumsal emlak danışmanlıkları, mimari konsept ve uygulama danışmanlıkları, kurumsal kimlik ve marka danışmanlıkları konusunda faaliyet gösteren ekiplerimiz, büyük ve küçük çaplı yatırımlarınızın yönlendirilmesinde size doğru ve etkin hizmet sunabilmeyi vizyon kabul etmiştir.


Ürün ve Hizmetler

1. el, 2.el, fabrika, kuruluşları, İtalyan, teknoloji, transferleri, yatırım, danışmanlıkları, teşvik danışmanlıkları, AB kredi danışmanlıkları, belediye danışmanlıkları, mantı makineleri, makarna fabrikaları, kurumsal kimlik danışmanlık, ambalaj ve ürün danışmanlıkları, maden alım satım danışmanlık, gayrımenkul danışmanlık, iş makineleri, 2.el iş makineleri, konkrasörler, lastik otoklav hatları, pet su şişeleme hatları, iç dekorasyon danışmanlık, mimari proje danışmanlık, turizm yatırım danışmanlıkları, beton briket tesisleri, talaş briket makineleri, şömine odunu makinesi, mermer fabrikaları, küp şeker fabrikaları, soda şişeleme fabrikaları, ihracat pazar araştırmaları, Orta Doğu İhracat, İtalya ihracat danışmanlıkları

#iş makineleri, konkrasör #2.el fabrika #İtalya ihracat #yatırım danışmanlıkları #turizm danışmanlıkları


Benzer Firmalar