Global Yazılım


Haşim İşcan Mh. Fevzi Çakmak Cd.

Telefon1: 242.2447080

Telefon2:

Fax: 242.2447002

Web: polixir.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Global Yazılım 2005 yılında kurulmuş olup, sigorta acente yazılımı üzerine yapılanmasını tamamladıktan sonra, uzmanlığı doğrultusunda çalışmalara başlamıştır.


Ürün ve Hizmetler

Polixir 4 yıllık çalışma sonucunda, sadece sigorta acentelerinin ihtiyaçlarına yönelik olarak hazırlanmış Türkiye`deki tek projedir, uzman çalışma ekibi ve birçok acentenin, ihtiyaç ve önerileri doğrultusunda tamamlanan bir yazılım olup her geçen gün kendisini yenilemektedir.

Polixir, sigorta şirketlerinden otomatik olarak veri transferi yapabilmektedir ve bu sayede kayıtlarınızda herhagibir eksik veya mükerrer giriş hatalarının yapılmasını engellemiş olmaktadır. Program ayrıyetten tekliflerinizi kayıt altına almakta ve takibatını rahatca yapabilme imkanı sağlamaktadır, bu sayede verilen tekliflerde sigortalılarınıza en sağlıklı bilgi aktarımı sağlandığı gibi reddedilen tekliflerinizi takip edebilir ve takibe alınan tekliflerinizi de bir sonraki sene itibari ile ekranınıza yansıtması sayesinde üretiminize ekstra üretim katma imkanı sağlamış olmaktadır.

# # # # #


Benzer Firmalar