Anasayfa » Isıtma soğutma ve havalandırma » İnşaat sanayi » İSTANBUL Isıtma soğutma ve havalandırma » TECHNOBLOCK SOĞUTMA SİSTEMLERİ TİC. LTD. ŞTİ.

TECHNOBLOCK SOĞUTMA SİSTEMLERİ TİC. LTD. ŞTİ.


İKİTELLİ O.S.B. DEMİRCİLER SİTESİ B8 BLOK -187 BAŞAKŞEHİR

Telefon1: 0212 671 05 51

Telefon2: 0212 671 05 52

Fax: 0212 671 05 54

Web: www.technoblock.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız;Ticari ve Endüstriyel, Monoblok, Split Depo Cihazları ve Merkezi Sistem Soğutma Grupları konusunda satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütmekle beraber modüler ve endüstriyel soğuk depo panellerini de kapsayan her tür ve ebattaki soğuk hava depolarının projelendirilmesi ve montajı konusunda anahtar teslim çözümler sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

TECHNOBLOCK SOĞUTMA SİSTEMLERİ TİC. LTD. ŞTİ.,
yaklaşık 20.000 adet/yıl kapasite ile üretim yapan Soğuk Depo Cihazı Üreticisi TECHNOBLOCK S.p.A/İtalya firmasının direk yabancı sermayeli firması olarak, TÜRKİYE ŞUBESİ sıfatıyla, Ticari ve Endüstriyel, Monoblok, Split, Bi-Blok, Soğuk Depo Cihazları, Açık Tip Kondenser Grupları ve Merkezi Sistem Soğutma Grupları konusunda satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütmektedir.

Firmamız Türkiye çapında, konusunda uzman bayi-servis ağından da güç alarak modüler ve endüstriyel soğuk depo panellerini de kapsayan her tür ve ebattaki soğuk hava depolarının projelendirilmesi ve montajı konusunda anahtar teslim çözümler sunmaktadır.

TECHNOBLOCK markası 1995 yılından bu yana Türkiye soğutma pazarında önemli bir yere sahip olup, gıda, turizm, ilaç ve benzeri sektörlerde sayısız referansa sahiptir.


#soğuk depo #panel gıda #mutfak donmuş #şok dondurucu #muhafaza soğutucu


Benzer Firmalar