Anasayfa » Akaryakıt » Enerji sektörü » İSTANBUL Akaryakıt » MT Kalıp Parlatma - MT Mould Polishing

MT Kalıp Parlatma - MT Mould Polishing


Rami Kışla cad. Rami Emintaş San. Sit. No: 87/233 Rami / İST.

Telefon1: 0212 613 31 82

Telefon2:

Fax: 0212 613 31 82

Web: www.parlatmacim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Rusya, Almanya, Avrupa Ülkeleri



MT Kalıp Parlatma San. Tic.

1990 yılında faaliyete başlayan, MT Kalıp Parlatma San. Tic. tecrübeli kadrosu ve deneyimli ustalarıyla sizlere sağladığı hizmetin güvenirliğine dayanarak gelişmeye devam etmektedir.

Hızlı ve kaliteli hizmet anlayışınından ödün vermeyen MT Kalıp Parlatma San. Tic. iş yerlerine sağladığı özel servis olanaklarıyla kalıpçı dostlarımızın tercih nedeni olmuştur.

Hassas işçilik gerektiren kalıplarınız itina ile parlatılırken, imalat esnasında karşılaşılan; tutma, numunede oluşabilecek dalgalanma ve ölçü hassasiyeti gibi problemler teknolojinin en son olanakları kullanılarak ortadan kaldırmak, sizlere sunacağımız kaliteli hizmetin garantisidir.


Ürün ve Hizmetler

MT Kalıp Parlatma San. Tic., 1990 yılında kalıp parlatma sektöründe başladığı ticari yaşamına güçlü adımlar ile devam ediyor. Geçen uzun yılların ardından kalıp parlatma kapasitesini katlayarak arttırmayı başardık.

Parlatma sektöründe, teknolojik yenilikleri sürekli takip ederek, hatasız işler hedefledik. Gelinen aşamada firmamız bu hedefine ulaşmıştır. Teknolojinin yanı sıra eğitimli personelinde üretime etki eden en önemli faktör olduğunun bilincinde olan MT Kalıp Parlatma, bu konuda elinden gelen özeni göstermiş, göstermeye de devam etmektedir. Eğitimli personel ve teknoloji, bizi müşteri memnuniyeti hedefimize yaklaştıran temel iki olgu olarak her zaman gündemimizde olmuştur.

MT Kalıp Parlatma ile çalışmak, bir ayrıcalıktır. Bizim farkımız ismimiz ve işimiz. Biz MT ailesiyiz.

Misyonumuz
Firmamızın felsefesi, hatasız iş ve müşteri memnuniyeti merkezine odaklanmıştır. Bu hedefe, yeni çalışmalara ve tekniklere imza atıp, dünya teknolojilerini sürekli takip ve transfer ederek ulaşıyoruz. Uzun yılların deneyimleri ve birikimleri sonucu elde ettiğimiz profesyonel yaklaşım firmamızın ayırt edici temel nitelikleri arasındadır.

Gelinen noktada MT ailesi adı, kaliteli ürünler, müşteri merkezli pazarlama, hatasız iş, sürekli servis ve kesintisiz gelişme ile birlikte anılmaktadır.

Vizyonumuz
Temel vizyonumuz, hızla ve yenilenerek gelişen dünya ve ülkemiz üretim zincirinin kopmaz bir parçası olmaktır. Kalıp parlatma sektöründe dünya standartlarını yakalayarak, hız, kalite ve kesintisiz gelişim ihtiyacına yanıt olup, bu alandaki boşluğu doldurmaktır.

Hedeflerimiz
Kalıp parlatmada en yüksek kaliteye ulaşmak;
Kalite, güven ve zaman konusunda seçkin bir yapıya sahip olduğumuzu göstermek;
Üretim ve idari açıdan sürekli gelişerek, alanında örnek firma olmak; Sektörde markalaşmak;
Uluslararası standartları yakalayarak, ISO ve CE gibi kalite belgeleri almaktır.

#kalıp parlatma #kalıp tesviye #kalıp silme #parlatmacım #mt mould polishing


Benzer Firmalar