Anasayfa » Gıda sanayi » Gıda Sanayii » ADANA Gıda sanayi » ideal su can dağıtım

ideal su can dağıtım


mafasığmaz mh 76 sk huzur apt altı

Telefon1: 3222310114

Telefon2: 3222310115

Fax: 3223299989

Web: idealsu.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:16 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:16
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bu yıl gerçekleştirdiği 5 milyon Euro’luk yatırımla su sektörüne giren Memişler Grup, günlük bin ton düzeyindeki üretimini, Türkiye’deki yaygın bayi ağının yanı sıra Avrupa, Ortadoğu ve Afrika ülkelerine pazarlıyor.

Gıda sektörüne 1971’de adım atan, 2009’da ise İdeal markasıyla su sektöründe faaliyet göstermeye başlayan Memişler Grup, sektöründe ilk üç firma arasında yer almayı hedefliyor. İdeal Doğal Kaynak Suyu markası ile 5 bin 300 metrekaresi kapalı toplam 21 bin metrekare alanda faaliyet gösterdiklerini anlatan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Memiş, 0,33 litreden 19 litreye kadar 6 çeşit ürünleri bulunduğunu belirtti. Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde doğal kaynak suları bulunduğunu kaydeden Memiş, Türkiye genelinde yaygın bayi ağlarının yanı sıra Avrupa, Ortadoğu ve Afrika ülkelerine de ihracat yaptıklarını bildirdi. Son sistem teknoloji ile oluşturdukları tesislerinde özellikle hijyeni ön planda tutarak günlük bin ton üretim kapasitesi ile çalıştıklarını dile getiren Bülent Memiş, henüz çok yeni olmalarına rağmen ciddi talepler aldıklarını vurguladı. “Sezon ortasında sektöre adım atmamıza rağmen hedeflerimizin yaklaşık yüzde 20 üzerine çıktık” diyen Memiş, 5 milyon Euro’luk yatırım gerçekleştirdiklerini ifade etti. TSE, ISO 9000 ve 22000 belgeleri bulunduğunu kaydeden Bülent Memiş, sıcak su, deterjan ve dezenfektasyonun ardından dolum gerçekleştirdiklerini ve hijyene büyük önem vermeleri nedeniyle hologram kapak kullanan Türkiye’deki iki firmadan biri olduklarını söyledi. Böylece tüketiciyi koruyarak kaçak dolumlara karşı önlem aldıklarını vurgulayan Bülent Memiş, bu sayede tüketicinin ürünün fabrikadan doğrudan evlerine geldiğini ve şişeyi ilk kez kendilerinin açtığını bildiklerini anlattı.

İdeal Su’yun, içinde bulundurduğu mineraller açısından piyasada halen satışı gerçekleşen sulardan çok daha zengin olduğunu vurgulayan Bülent Memiş, hiçbir şekilde kimyasal bir oynama yapılmadan sadece doğal şartlardan oluşabilecek olası bakterilerden arındırılarak şişelendiğini vurguladı. Memiş, hijyen çalışmalarının bir uzantısı olarak hologram kapak kullanmalarının yanı sıra damacanalarında fazla dolumu engellemek adına barkod takip sistemi uyguladıklarını da bildirdi.

“2010’da bardak su üretimine de başlayacağız”

Yatırımlarının gelecek yıl da devam edeceğini kaydeden Bülent Memiş, 2010’da bardak su üretimine başlamayı planladıklarını da söyledi. Üretimlerinin yüzde 30’unu ihraç ettiklerini ifade eden Memiş, özellikle Avrupa ve Ortadoğu’dan ciddi talepler aldıklarını anlattı. Su sektörünün öneminin küresel kuraklık nedeniyle her yıl daha fazla arttığına dikkat çeken Bülent Memiş, bu bağlamda yabancı firmaların da Türkiye’de su sektörüne yönelik ciddi yatırım arayışı içinde olduğuna değindi. Dünya kuraklığa doğru giderken Türkiye’nin zengin kaynakları ile bir adım öne çıktığını kaydeden Memiş, bu sektöre yapılan yatırımlarla birlikte tüketimin her yıl arttığını ve gelişen bir pazara dönüştüğünü ifade etti. Su tüketiminin her sene yüzd


Ürün ve Hizmetler

adana damacan su dağıtımı

#ideal su #idealsu #idealsu adana #adana ideal su #ideal su adana


Benzer Firmalar