Anasayfa » Gıda sanayi » Gıda Sanayii » İSTANBUL Gıda sanayi » Kardarom Kimya san.Ltd.Şti.

Kardarom Kimya san.Ltd.Şti.


Huzur Mah.Gonca Sok.No:6A Şişli/İstanbul

Telefon1: 0 212 332 25 32

Telefon2:

Fax: 0 212 332 25 33

Web: kardarom.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kardarom Kimya San.Ltd.Şti olarak Doğal ,Doğala Özdeş Gıda Aroması üretimi yapmaktayız.Ürünlerimiz Toz,Sıvı Aromalar ve Bulanıklık verici emülsiyonlar olarak ,gazlı ,gazsız içecekler,aromalı toz içecekler,konsantre içecek ,şekerleme,dondurma,gofret ,ilaç sanayi için kullanılmaktadır


Ürün ve Hizmetler

Kardarom Kimya San.Ltd.Şti olarak Doğal , Doğala Özdeş Gıda Aroması üretimi yapmaktayız.Ürünlerimiz Toz, Sıvı Aromalar ve Bulanıklık verici emülsiyonlar olarak , gazlı , gazsız içecekler, aromalı toz içecekler, konsantre içecek , şekerleme, dondurma, gofret , ilaç sanayi için kullanılmaktadır.

Ürün çeşitlerimiz hakkında bilgi verirsek;

Bulanıklık Verici Emülsiyonlar:
Beyaz Emülsiyon , Renkli Emülsiyon olarak Ananas, Ahududu, Böğürtlen, Çilek, Dut, Elma, Frenküzümü, Kayısı, Kiwi, Limon, Mango, Nar, Portakal, Şeftali, Vişne Emülsiyonları.

Sıvı Aromalar:
Yağ bazlı ve su bazlı çeşitlerimiz ile kendi üretimimiz olan sıvı aromalarımızı içecek, şekerleme, ilaç sektörü hizmetine sunmaktayız.
Müşterilerimizin taleplerine uygun çalışmalar yapmaktayız.
Ürün çeşitlerimiz;
Ahududu, Ananas, Badem, Bergamut, Böğürtlen, Çay, Çikolata, Çilek, Dut, Elma, Fındık, Greyfurt, Gazoz, Gül, Hindistancevizi, Kahve, Karanfil, Kavun,
Kayısı, Kiraz, Kiwi, Kuşburnu, Limon, Mango, Muz, Nane, Nar, Portakal, Süt, Şeftali, Tutti Frutti, Vanilya Karamel, Vişne.

Toz Aromalar:
Spray Dry ve Toz Karışım teknikleri ile ürettiğimiz toz aromalarımızı en başta sıcak ve soğuk toz içecek , ilaç olmak üzere birçok gıda sektörü hizmetine sunmaktayız.
Ahududu, Ananas, Badem, Böğürtlen, Çikolata, Çilek, Dut, DağÇileği, Elma, Fındık, Hindistancevizi, Karanfil, Kiraz, Kavun, Kayısı, Kekik,
Kahve, Kiwi, Kuşburnu, Limon, Muz, Nane, Nar, Portakal, Sahlep, Süt, Tarçın, Tutti Frutti, Vanilya Karamel, Vişne… isteğe bağlı diğer çeşitler.

#aroma,içecek #ilaç,bisküvi #şekerleme,gofret #emülsiyon , meşrubat #gıda,koku


Benzer Firmalar