ALP KÜLTÜR MERKEZİ


tek sk. no:12 heykel/BURSA

Telefon1: 0224 220 59 49

Telefon2:

Fax: 0224 223 85 34

Web: www.alpkulturmerkezi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ALP KÜLTÜR MERKEZİ
A.K.M. genç, dinamik eğitim ve yönetim kadrosu ile en iyi olmak hedefiyle sizlere üstün hizmet sunmayı hedeflemiştir. Eğitim, psikoloji ve işletme dünyasından uzmanları bir araya getirerek öğrencilerini sadece sınavlara hazırlamakla yetinmeyip, kendilerini bekleyen zorlu hayata da profesyoneller gözetiminde hazırlamaktadır. Uzman psikolog ve rehber öğretmenleri gözetiminde, öğrencilerin karşılaşabileceği her türlü sosyal ve psikolojik sorunların üstesinden gelip, eğitim kadrosu ve öğrencileri arasındaki iletişimi ve dayanışmayı en üst düzeye çıkararak başarıyı garantilemektedir.
EVDE ÖZEL DERS İMKANI

Konusunda uzman eğitimcilerimizi, öğrencilerimizin kendilerini rahat bir ortamda hissedebilmeleri ve daha aktif öğrenmeyi sağlayabilmeleri için evinize gönderiyoruz.
MÜZİK KURSU

Tam donanımlı müzik dersliğimizde uzman kadromuz eşliğinde, bireysel becerileri geliştirmeyi hedefleyen piyano, gitar, keman ve bağlama derslerinin yanında Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi ve Üniversitelerin Eğitim Fakülteleri ve Konservatuarların Müzik Bölümleri yetenek sınavlarına hazırlık kursu verilmektedir.
RESİM KURSU
Çalışma koşullarının tam olarak sağlandığı resim atölyemizde ebru kursu, yağlı boya tablo kursu, karakalem, desen ve özgün baskı eğitimlerinin yanı sıra Güzel Sanatlar Eğitim Fakülteleri ve Akademileri bölümlerine ve Anadolu Güzel Sanatlar Liseleri resim bölümlerinin yetenek sınavlarına öğrenciler hazırlıyoruz.
YABANCI DİL KURSU
Çeşitli yaş grupları ve düzeylerde dil kursları, kurumsal şirketler için çözümler yanında KPDS ve ÜDS sınavlarına hazırlık kursları veriyoruz.
ÖYKÜ VE ŞİİR ATÖLYESİ
Tanınmış şair ve yazarlarımızın katılımıyla şiir ve öykü atölye çalışmaları düzenlenmektedir.
BİLGİSAYAR KURSU
Bilgisayar öğretmenimiz tarafından çeşitli program ve düzeylere hitap eden eğitimler verilmektedir.
Kursiyerlerimizin tamamı SANAT TARİHİ dersi görmektedir.


Ürün ve Hizmetler


#özel ders #müzik resim #kurs birebir #kpds üds #ilköğretim ortaöğretim


Benzer Firmalar