Anasayfa » İnşaat makinaları » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat makinaları » Kaan Makina San. Tic. Ltd. Şti.

Kaan Makina San. Tic. Ltd. Şti.


Orhanlı Cad. No:67 Kurtköy - Pendik / İstanbul

Telefon1: 0216 378 37 13

Telefon2: 0216 378 48 92

Fax: 0216 378 71 75

Web: www.kaanmakinaltd.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kaan Makina Tic. Ltd. Şti. 1990 yılından beri vinç sahibi firmalara servis, yedek parça, kiralık vinçler ve satılık vinçlerle hizmet vermektedir.

Firmamızın yönetim kurulu başkanı sayın İsmail AYDINOĞLU 1982 senesinde PPM eğitimini Fransa’da, 1984 senesinde COLES eğitimini İngiltere’de, 1989 senesinde GROVE eğitimini Sunderland-İngiltere’de yapmış olup; teleskobik vinçlerle ilgili olarak hidrolik-elektrik, otomatik şanzıman, tork konvertör, pnömatik üzerine eğitim almış veTürkiye’de bu sektörde profesyonelce çalışan, koşulsuz müşteri memnuniyetini hedeflemiş ve bu güne kadar organizasyonunu sürekli yeniliyerek modern teknoloji ile hizmet vermiştir.

Firmamız yurt dışı bağlantıları ile orijinal, ucuz ve doğru parça temini yoluna gitmiş, aynı zamanda 20 yıllık tecrübesi ile yerli imal edilebilen parçalarla yedek parça konusunda sektörümüzde söz sahibidir.

Pendik Kurtköy’de 3.000 m² lik alana sahip olan şirketimizde eğitimli personel ve tam donanımlı araçlarımızla, vinçleri bulunduğu yerlerde veya büyük bakımlar için atölyemizde, ISO sertifikalı olarak servis ve bakım ihtiyaçlarına cevap vermekteyiz.

Pat-Kruger firması ile  2003 yılında yaptığımız Distrübütörlük anlaşması ile 20 senelik Türkiye genelinde sürdürdüğümüz  her marka vinç onarımı ve yedek parça servisine “Pat-Kruger”  tartım ve güvenlik sistemlerini de ekledik. 2008 yılı itibari ile “PAT-KRUGER” distiribütörlüğünü diğer bir firmamız olan “VİNÇMAK Makine San. Tic. Ltd. Şti.” ye devrederek bu konudaki faaliyetlerimizi bu firma adı altında devam ettirmekteyiz.

Yine 2008 yılı içerisinde Loader ve forkliftlerde kantar sistemleri üreten “Krüger Hispana” ile anlaşarak TW 4000 ve TW 5000 sisteminin Türkiye distribütörlüğünü almış bulunmaktayız.

2010 yılı içerisinde ise “IED Electronic” ile anlaşma yapılarak bu firmanında Türkiye distribütörlüğünü almış bulunmaktayız. 


Ürün ve Hizmetler

GENEL
Kaan Makine Tic. Ltd. Şti. 1990 yılından beri vinç sahibi firmalara servis, yedek parça kiralık vinçler ve satılık vinçlerle hizmet vermektedir.
Firmamız teleskobik vinçlerle ilgili olarak hidrolik – elektrik , otomatik şanzıman , tork konvertör , pneumatic üzerine Türkiye’de bu sektörde profesyonelce çalışan , koşulsuz müşteri memnuniyetini hedeflemiş ve bu zaman kadar organizasyonunu sürekli yeniliyerek modern teknoloji ile hizmet vermiştir.
Firmamız yurt dışı bağlantıları ile orijinal, ucuz ve doğru parça teymini yoluna gitmiş, aynı zamanda 20 yıllık tecrübesi ile yerli imal edilebilen parçalarla yedek parça konusunda sektörümüzde söz sahibidir.
Firmamız 2 sene Demag, 4 sene Grove yetkili servisi olarak çalışmış olup Kato, Grove, Coles, Clark, Tadano, Link-belt, P&H, Krupp, Liebherr, Demag, Terex, Hyco ve PPM’in de özel servisi olarakta hizmet vermekteyiz.
2008 yılı içerisinde Loaderlerde ve forkliftlerde kantar sistemleri üreten “Krüger Hispana” ile anlaşarak TW 4000 ve TW 5000 sisteminin Türkiye distribütörlüğünü almıştır.

# # # # #


Benzer Firmalar