pozitif vizyon


kadıköy

Telefon1: 216-3489090

Telefon2:

Fax: 216-3489090

Web: www.egitimyurtdisi.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2005 Haziran ayından beri faaliyet gösteren firmamızın bünyesini eğitimini İngiltere, Avusturya ve Almanyada tamamlamış, bu ülkelerin kültürünü almış kendi konularında uzman olan eğitim danışmanları oluşturmaktadır. Dil Okulları, Üniversite Yerleştirme, Master ve Doktora gibi geniş bir yelpazede danışmanlık yapan firmamız, İngiltere, Almanya, Avusturya gibi eğitim kalitesinin üst düzey olduğu ülkeler için danışmanlık hizmeti vermektedir.

Firmamız ezbere verilen danışmanlık hizmetlerinin tersine öğrenciyi dikkatli bir şekilde dinleyip anlayarak, yeteneklerini ve ne yapmak istediklerini iyi bir şekilde ölçerek en doğru hizmeti vermek üzerine kurulmuş bir görev anlayışı içerisinde faaliyet göstermektedir.

Pozitifvizyon olarak hizmetimiz öğrencilerimizin kayıt yaptırma aşamasından başlayıp eğitimlerinini sonlandırıncaya kadar devam eden periyodu bütünüyle kapsamaktadır.

Öğrencilerinin ülkeye geri dönüşlerinden sonraki periyodda da kariyer koçluğu hizmeti vererek öğrencilerinin başarısı için maksimum çabayı göstermektedir.

Pozitifvizyon olarak amacımız Türk öğrencilerinin uluslararası arenada başarılı olmaları için en iyi ve kaliteli hizmeti sunmaktır.


Ürün ve Hizmetler

yurtdışı eğitim, ingiltere eğitim, ingilterede eğitim, almanyada eğitim

# # # # #


Benzer Firmalar