Eksen Tercüme Bürosu


BALBEY MAHALLESİ, İSMET PAŞA CAD. MEHMET KAVUKÇU İŞMERKEZİ. KAT: 1 NO: 16 ANTALYA / MERKEZ (1. Noterin bulunduğu Cadde üzeri, Vakıfbank ve 1. Noter Hizası, Giriş Arkadan)

Telefon1: 0242 248 06 57

Telefon2: 0535 550 02 53

Fax: 0242 248 06 57

Web: www.eksentercume.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Eksen Tercüme olarak, siz değerli müşterilerimize kaliteli, eksiksiz ve en kısa teslimat süresinde yapılan tercüme hizmetini sunmaktayız. Bilgimizi, deneyimimizi ve dakikliğimizi siz müşterilerimiz için birleştirdik. Eksen Tercüme olarak verdiğimiz hizmet kalitesine olan güvenimiz ile tercüme sektörünün önemli bir köşesinde yerimizi alıyoruz.Sizlerin memnuniyeti ile büyüyeceğimizin bilinci ile hareket ederek müşteri memnuniyeti yolunda sizlerden gelecek tüm eleştiri, fikir, görüş ve yorumu saygıyla karşılıyoruz....


Ürün ve Hizmetler

HUKUKİ TERCÜMELER: Uluslararası ve T.C. Hukuku konusunda uzman hukukçu tercümanlar tarafından verilen tercüme hizmetidir. Mahkeme kararları, Hukuki yazışmalar, patent başvuruları, Her türlü sözleşme menşeli belgeler, Bayilik anlaşmaları, Vekaletnameler, Kanun ve yönetmelikler Beyannameler v.b. hukuki konularda tercüme çalışmaları bu kapsamda ele alınır.

TİCARİ, MALİ VE İŞ TERCÜMELER: Konusu ne olursa olsun her türlü resmi ve özel sözleşmeler, şirket kuruluş mukaveleleri, imza sirküleri, yönetim kurulu karar ve tutanakları, ihale sürecinde hazırlanan niyet mektubu, şartname gibi belgeler, İhracat ve ithalat işlemleri sırasında meydana gelen ters yönlü para ve mal değiş tokuşu, Akreditif sürecinde bankayla firmalar tarafından karşılıklı olarak üretilen her türlü resmi ve gayri resmi evraklar, İktisadi ve mali konularda, daha özel olarak da bankacılık ve sigortacılık alanlarında yazılmış her türlü yazı ve dokümanlar, Her türlü uluslararası ticari yazışmalar, faturalar ve fatura yerine geçen diğer belgeler en üst seviyede eğitime sahip olan tercümanlarımızca tercüme edilmektedir

TEKNİK -TIP - BİLİMSEL TERCÜMELER: Teknik şartnameler, Bilimsel çalışmalar, Tıbbi bilgi gerektiren çeviriler, eczacılık ve kimyayla ilgili olan her türlü yazı, İlaç prospektüsleri, reçete ve diğer kağıtlar, rapor, kullanım kılavuzları, Teknik çizim ve formüller içeren tercümeler uzmanlık gerektiren tercümelerdir. Bu tip tercümeler uzman tercümanlarımız tarafından yapılmaktadır.

AKADEMİK TERCÜMELER: Öğrencilere, Öğretmenlere doktora, master ve uzmanlık tezleri, araştırma notları eğitim amaçlı çalışmalar ve her türlü bilgi kaynaklarının tercümeleri hakkında verdiğimiz hizmetlerdir.

EDEBİYAT TERCÜMELERİ: Ders notları, tezler, edebi yazılar, kitap çevirileri, v.b. konularda uzmanlık gerektiren tercümeler uzman tercümanlarımızca en kaliteli şekilde tercüme edilir.


TURİSTİK REFAKAT: Misafirlerinize profosyenel turizm rehberleri tarafından tarihi ve turistik yerlerde yapılan gezilerde verilen hizmetlerimizdir.

SÖZLÜ TERCÜMELER VE REFAKAT: Yurt içi ve yut dışında her konuda sözlü ve refakatı gerektiren işleriniz için uzman tercümanlarımızla hizmet vermekteyiz.

FUAR VE ORGANİZASYON EKİBİ: Türk ve Yabancı firmaların katıldığı fuar vb. Organizasyonlarda fuar ekibi hizmeti verilir.





#Antalya tercüme #Antalya çeviri #Turkey translation #Antalya Rusça #Antalya İngilizce


Benzer Firmalar