Anasayfa » Okullar » Kurum ve Kuruluşlar, Eğitim » İSTANBUL Okullar » Özel Gözbebeğim Anaokulu

Özel Gözbebeğim Anaokulu


Feneryolu Mh.Kumbaracılar Sk.No:12 Kadıköy

Telefon1: 2163453535

Telefon2: 2163489190

Fax:

Web: www.ozelgozbebegimanaokulu.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

M.E.B.’na bağlı anaokulu eğitimi veren kurumumuzda hedefimiz ; okul – veli işbirliği ile çocuğun dil gelişime yardımcı olan,duygu ve düşüncelerini rahat ifade etmelerini sağlayan , özgüveni gelişmiş , Atatürk İlke ve İnkilapları doğrultusunda çağdaş çocuklar yetiştirmek.
Oyun ve eğlence ağırlıklı , eğitici müzik,resim , sanat etkinlikleri , yabancı dil , bilgisayar kukla drama , türkçe dil etkinlikleri , okuma – yazmaya hazırlık , proje çalışmaları , fen ve doğa çalışmaları , serbest zaman etkinlikleri v.b. gibi faaliyetler ile dolu dolu zaman geçirdiğimiz okulumuz Feneryolu’nda 200 m2 lik bir alana sahip olup , çocuk gelişimi ve eğitimi mezunu öğretmenlerimiz eşliğinde hizmet vermektedir.
Okulumuz sabah 7.30 akşam 18.30 saatleri arasında faaliyet göstermekte olup , sabah kahvaltısı , öğle yemeği , ikindi kahvaltısı çocuklarımızın günlük kalori ihtiyaçlarına göre günlük olarak verilir.


Ürün ve Hizmetler

Oyun ve eğlence ağırlıklı , eğitici müzik, resim , sanat etkinlikleri , yabancı dil , bilgisayar kukla drama , türkçe dil etkinlikleri , okuma – yazmaya hazırlık , proje çalışmaları , fen ve doğa çalışmaları , serbest zaman etkinlikleri

#Anaokulu # # # #


Benzer Firmalar