Anasayfa » Danışmanlık hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL Danışmanlık hizmetleri » Tarlığ Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim

Tarlığ Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim


beylikdüzü/ist - bursa

Telefon1: 02128543762

Telefon2:

Fax:

Web: www.tarligmalimusavirlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1985
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1985 yılında İstanbul’da İsmail Tarlığ ve Turgut Tarlığ ortaklığıyla kurulan, daha sonra da Erdem Tarlığ’ın da katılımıyla güçlenen Tarlığ Mali Müşavirlik; 25 yıldır aralıksız olarak geniş müşteri portföyüne üst kalitede hizmet vermektedir. Bugün ise Tarlığ Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim İstanbul ve Bursa ofisleri ile hizmet vermektedir.

25 yılı aşkın tecrübesinin yanı sıra; değişen kanun ve mevzuatın her zaman yakın takipçisi olan ofisimiz bu sayede müşterilerinin vergi ve muhasebe konularında en son uygulamalara taraf olmasını sağlamıştır.

İşinde titiz ve bilgili çalışanları ile müşteri memnuniyetini her zaman ilk sıraya koyan anlayışımız; sadece gerektiğinde değil, her zaman müşterinin yanında olma ve mümkün her konuda destek olma amacı taşımaktadır.

Yüksek eğitimli, deneyimli ve enerjik kadromuz işinize her alanda katkı sağlamak, firmanıza ve size katma değer üretmek ve Yeni Türk Ticaret Kanunu ile değişen ticaret hayatında en iyi konumu sağlamanıza yardımcı olmak için hazırdır.


Ürün ve Hizmetler

Mali müşavirler odası

# # # # #


Benzer Firmalar