Anasayfa » Medikal » Sağlık hizmetleri » KONYA Medikal » Numune Ortopedi

Numune Ortopedi


Medrese Mah. Hastane Cad. Selçuklu/KONYA

Telefon1: 0332 353 32 60

Telefon2:

Fax: 0332 353 32 61

Web: www.numuneortopedi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Almanya, İngiltere, Japonya

Numune Medikal Ortopedi; 1995 yılından bu güne protez ortez konusunda deneyim kazanmış uzman kadromuzla, yeni yerimizde Numune Medikal Ortopedi adıyla 2010 yılından bu yana ortez-protez ve ortopedik ürünler alanlarında faaliyet göstermektedir. Numune Ortopedi, Sektöründe sürekli büyüyen bir kurum olarak bu başarıyı ve teknolojiyi en üst düzeyde takip etmeyi sürdümektedir.
Kaliteli ürünleri ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile sektöründe tercih edilen ve alanında lider bir kuruluş olan Numune Medikal Ortopedi, alanı konusunda uzman ortez-protez teknikeri ve teknisyenleri ile uygulama ve uygulama sonrası rehabilitasyon hizmetleri vermektedir.


Ürün ve Hizmetler


Protez
Firmamız, diz altı protez, diz üstü protez, kol protezi, el protezi, parmak protezi gibi bir çok ürünü hastadan ölçü alarak ve provalarla kişiye özel imal etmektedir.
Ortez
Numune Ortopedi; ortez, afo, kafo, korse, splint, pafo, dafo, uzun yürüme cihazı, kısa yürüme cihazı gibi bir çok ürünü hastadan ölçü alarak özel imal etmektedir.
protez, , ortez, takma kol, takma bacak, konyada protez yapan yer, protez ortez, korse, tabanlık, ortopedik bot, kısa yürüme cihazı, uzun yürüme cihazı, splint, ortezler, protezler, konya, numune ortopedi, numune medikal, ortez protez, afo, kafo, pafo, eklemli afo, dafo, diz altı protez, diz üstü protez

#protez #ortez #korse #protez ortez #konya protez


Benzer Firmalar