Pino Burger


İsmet İnönü Caddesi No:60/A ESKİŞEHİR

Telefon1: 0222237532

Telefon2:

Fax: 02222310718

Web: www.pino.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1978
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Pino, 7 şubesi ile franchise ile büyümeyi hedefleyen, açtığı her yeni şubesinde küresel firmalara karşı başarısını kanıtlayan aynı zamanda kalitesinden eşsiz lezzetinden ve gülümseyen hizmet anlayışından ödün vermeden her geçen gün dahada güçlenerek büyümektedir.
Bu büyümede bizimle beraber olan lider firmaların katkıları çok önemlidir. Burger ürünleri ülkenin devleşmiş isimlerinden pınar gurubu tarafından “PİNOBURGER”etiketiyle ve hiçbir kimyasal katkı kullanmaksızın %100 dana etiyle üretilirken, soslarımız, piliç etlerimiz, pizzalarımız, ekmeklerimiz yine özel formüllerle sağlıklı ve hijyenik koşullarda sağlanmaktadır.
Firmamız aynı zamanda halk sağlığı ve hijyen konusunda Mavi Bayrak\` lı bir işletmedir. Çok az sayıda işletmeye verilin bu belgeyle sınıfında gıda güvenliği ve hİjyende lİder konumdadır.
Gıda mühendisimiz tarafından düzenli yapılan testlerle ürünlerimizi Gölge müşteri temsilcilerimizle müşteri memnuniyetini ve kurumsal tedarikçilerimizle ürün kalitemizi hep en üst düzeyde tutmak öncelikli şirket politikasıdır.


Ürün ve Hizmetler

Pino, 1978\`den bu yana Eskişehir\`de bulunan 6 restoranıyla burger, pizza, tava çeşitleriyle kalite ve lezzeti bir arada sunuyor.

#hamburger #pizza #cafe #pino #pino burger


Benzer Firmalar