Kartal Prefabrik


tuzla çeşme mahallesi çınar sokak no:7

Telefon1: 0216 444 2525

Telefon2:

Fax: 0216 444 2525

Web: www.kartalprefabrik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:350 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Prefabrik şantiye yapıları projenin aksamaması nedeniyle hızlı üretim ve kurulum gerektiren yapılardır. Hızlı üretim ve kurulumun yanı sıra dikkat edilmesi gereken bir diğer husus ise bu yapıların güvenli özelliğe sahip olmasıdır. kartal prefabrik yapılar olarak 1986 yılından bugüne üretim tecrübemizle prefabrik şantiye yapıları üretiminde yüksek teknoloji kullanımıyla güvenli ve hızlı yapılar kuruyoruz. Kaynaksız vidalı sistem teknoloji kullanılarak üretilen kartal prefabrik şantiye yapıları gerek üretim hızı, gerek kurulum hızı ve yüksek kaliteli yapı modeliyle son derece güvenli şantiye yapılarıdır.
Üretimden montaja uluslararası standartlarda üretilen prefabrik şantiye yapılarımız kalitemiz, hızımız ve ekonomik fiyatlarımızla büyük projelere imza atan kurumsal müşterilerimize sunuyoruz. Prefabrik şantiye yapılarımızın kapsamı içerisinde prefabrik yatakhaneler, prefabrik yemekhaneler, prefabrik çalışma ofisleri, dinlenme salonları, tv sinema izleme salonları, seminer ve eğitim salonları, wc – duş üniteleri ve benzeri ünitelerin tamamı veya isteğe göre bir kısmı yer almaktadır. kartal prefabrik şantiye yapıları; Cezayir’den Libya’ya, Senegal’den Venezuella’ya bir çok ülke şantiyelerinde güvenle kullanılmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

prefabrik, konteyner, kabin, prefabrik yapı, villa, prefabrik evler, hazır ev, prefabrik villa, prefabrik dubleks konut, hazır evler, prefabrik ev fiyatları, ev modelleri, konteyner evler, wc duş kabinleri, çelik ev, çelik villa, mobo kabin, güvenlik kabini, çelik konstrüksiyon yapılar

#prefabrik #konteyner #kabin #hazır ev #çelik ev


Benzer Firmalar