Ozandil Yabancı Dil Okulu


Eskiosmanli Sok. Dilan Sitesi A Blok No:8 (Karakol Yanı) Mecidiyeköy/ISTANBUL

Telefon1: 2123565132

Telefon2: 2123565245

Fax: 2123565245

Web: www.ozandil.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:3 | Memur:2 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ozan Dil 1997 yılında Mecidiyeköy\`de İngilizce kursu olarak kuruldu. İlerleyen aylarda halkımızın istemleri doğrultusunda programına Almanca kurs programını ilave etti. Düzenli ve istikrarlı çalışmalarımız sonucunda kurumumuz dil eğitiminde kendini kanıtladı. Daha sonra programlarına Japonca ve Türkçe(Yabancılara) kurslarını ilave etti. İlerleyen yıllarda daha fazla yabancı dili ilave etme ihtiyacı duyduk. Program ilavesi için planladığımız Rusça, İspanyolca ve Arapça kursları için yoğunlaştık. Biliyoruz ki halkımızın önemli bir kısmı bu alana ilgi duymakta. Bunun doğrultusunda çalışmanın esas görevimiz bilinciyle bu alanlar dada bütün hazırlıklarımızı yaptık. Bütün bunların yanı sıra Avrupa birliği ülkeleri kendi ülkelerinde uzun süreli kalmak isteyen vatandaşlarımızdan istediği aile birleşimi A1 sertifika programlarını başlattık. Yabancı dille ilgili her gelişmeyi anında uygulamaya koyduk ve gelecekte de bu anlayışımızı devam ettireceğiz.


Ürün ve Hizmetler

İngilizce ve Almanca Kurslarımızda öğrenci merkezli yaratıcılığa önem veren ve öğrencilerin dili oluşturan dört hüneri(okuma yazma konuşma ve dilbilgisi)aynı anda edinebileceği şekilde ele alınan bir sistem. Uygulamalar hem metotlar bakımdan hem de uygulanan süreler bakımından bilimsel bir anlayışla ele alınır ve etkin bir şekilde uygulanır.

Bu uygulamalar sonunda yabancı dili öğrenmeme olasılığı yoktur. Uzun yıllara dayanan dil öğretim sistemimizden edindiğimiz gözlemler, gösteriyor ki, mezunlarımız öğrendiklerini uygulama alanlarında çok etkin bir şekilde uygulayabilmektedirler. Her türlü çalışma Şartlarına ve uygulamalara hazır olduklarına şahit olabiliyoruz. Rahatça konuşabiliyor ve her türlü yazışmaları yapabiliyorlar.

#ingilizce kursu #almanca kursu #yabancı dil #ingilizce kursları #almanca kursları


Benzer Firmalar