EmlakAntep.NET


Kızıklar sk. Kayaönü mh. No:6/B Şehitkamil / Gaziantep – PK-27410 – TÜRKİYE

Telefon1: +90 342 323 1536

Telefon2: +90 530 408 6979

Fax: 03423231536

Web: www.emlakantep.net/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:3 | Memur:1 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:yoktur

EmlakAntep.Net 2012 yılında kurulan kiralık ya da satılık gayrimenkul arayan ve gayrimenkullerini satmak isteyen kullanıcılarını aynı platform üzerinde buluşturan, Gaziantep\`in sevilen ve tercih edilen emlak sitesidir.

EmlakAntep.Net bireysel kullanıcılarına ve kurumsal emlak ofisi olarak faaliyet gösteren kullanıcılarına kesintisiz ve yüksek kaliteli hizmet sunmayı, güncel ve detaylı ilanlar yayınlayarak sektörün nabzını tutmayı, milyonlarca ziyaretçi potansiyeli ile kullanıcılarının en hızlı sonucu almalarını sağlamayı ilke edinmiştir. Bu ilke doğrultusunda EmlakAntep.Net\`in hedefi sürekli büyüme ve iyileşme olmuştur.


EmlakAntep.Net bugüne kadar sunduğu hizmetlerine hergün bir yenisini daha ekleyerek kullanıcılarına hizmet vermeye devam etmektedir. İlerleyen dönemde ise kalitesinden taviz vermeden 7/24 kesintisiz hizmetine devam edecektir.

Projenin sahibi ve hükümlülügü Gaziyazılım İnternet Hizmetlerine Aittir.
İletişim Bilgilerimiz\`den Bize Ulaşabilir Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


kiralık satılık arsa ve ev
EmlakAntep.Net 2012 yılında kurulan kiralık ya da satılık gayrimenkul arayan ve gayrimenkullerini satmak isteyen kullanıcılarını aynı platform üzerinde buluşturan, Gaziantep`in sevilen ve tercih edilen emlak sitesidir. EmlakAntep.Net bireysel kullanıcılarına ve kurumsal emlak ofisi olarak faaliyet gösteren kullanıcılarına kesintisiz ve yüksek kaliteli hizmet sunmayı, güncel ve detaylı ilanlar yayınlayarak sektörün nabzını tutmayı, milyonlarca ziyaretçi potansiyeli ile kullanıcılarının en hız
Gaziantep\`te en yeni en iyi kiralık, satılık ev ve arazi bulunabilmktedir

#emlak antep #gaziantepte kiralık ev # # #


Benzer Firmalar