Anasayfa » Basın ve Medya » KOCAELİ Basın ve Medya » Adas Matbaacılık

Adas Matbaacılık


inönü cd. oğuz iş mrk. no: 75/6

Telefon1: 02623322006

Telefon2: 02623322016

Fax: 02623322016

Web: www.adasmatbaa.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

DAŞ OFSET MATBAACILIK olarak 2004 yılında İsa ADAŞ tarafından kurulan 30 yıllık deneyimli personeli ve tecrübeyle çalışma süreci boyunca çalıştığı kurumlar ve bu kurumların reklam-yayıncılık-halkla ilişkiler birimleri ve/veya reklam ajansları ile aktif olarak çalışarak gerektiğinde tasarım konseptinin oluşturulması ve kurum kimliğinin doğru yansıtılması konusunda işbirliği yapar. Çalışmaların gelişmesi ve güncellenmesi konusundada düzenli hizmetler sunar.

Başarılı bir tasarım sadece \


Ürün ve Hizmetler

Promosyon ürünleri firmaların kendilerini tanıtmak, geniş kitlelere yayılmak ve hafızada kalmak için kullandıkları reklam ürünleridir. Promosyon ürünleri seçeceğiniz ürüne göre uzun vadede ve kısa vadede tanıtım amaçlı olabilir. Promosyon ürünü seçerken öncelikle bütçenizi belirlemeniz gerekmektedir. Bütçenize en uygun en ve en uzun vadede firmanızı, şahsınızı vs. tanıtacak ürünü seçmeye özen gösterin.

Seçeceğiniz promosyon ürününün üzerine yapılacak baskı türünü de en uzun vadede kalacak ve silinmeyecek şekilde seçmenizi tavsiye ederiz. Bu basılacak olan promosyon ürününe göre sıcak baskı, filigran baskı, soğuk baskı, lazer baskı ve ofset baskı olabilir. Serigrafi baskılar daha kısa vadede silinecek olan baskı türüdür.

Promosyoncular, yeni promosyon ürünleri eklemek ve satılmayan promosyon ürünlerini çıkarmak için promosyon ürün kataloğunu her sene yenilerler. 2013 promosyon kataloğu Eylül-Ekim ayları gibi çıkacaktır. Aşağıdaki ürünler 2012 promosyon ürün kataloğu ürünleridir. Tüm promosyon ürün çeşitlerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Promosyon ürün çeşitlerimiz aşağıdaki ürünlerle sınırlı olmayıp, istemiş olduğunuz farklı promosyon ürünleri için bizimle irtibata geçebilirsiniz. Aksu Ofset olarak tüm matbaa ürünlerimizde olduğu gibi promosyon ürünleri konusunda da sizlere kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri sunmaya çalışmaktayız.

#matbaa kocaeli izmit davetiye #kartvizit antetli özel tasarım #fatura irsaliye tahsilat makbuzu #dernek alındı makbuzu #yaka kartı


Benzer Firmalar