Anasayfa » İklimlendirme » Isıtma soğutma » İZMİR İklimlendirme » ÖNCÜ GEMİ VE ENDÜSTRİYEL SOĞUTMA SİSTEMLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

ÖNCÜ GEMİ VE ENDÜSTRİYEL SOĞUTMA SİSTEMLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.


52/1 sokak no:217/A adnan süvari mah.esenyalı

Telefon1: 0232 224 85 10

Telefon2:

Fax: 0232 285 15 08

Web: http:/www.oncusogutma.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Öncü Endüstriye Soğutmanın Kurucusu Güven ÖNCÜ , Arkas Denizcilik firması olmak üzere denizcilik sektöründe vardiya zabiti ve elektronik zabiti olarak 6 yıl hizmet vermiştir.

Öncü Endüstriyel Soğutmanın Teknik Müdürü Armağan EŞ , Arkas Denizcilik firmasında yaklaşık olarak 10 yıl makine zabiti ve uzakyol ikinci mühendisi olarak görev yapmıştır. Başmühendis ehliyetini aldıktan sonra firmamızda teknik müdür olarak göreve başlamıştır.


Çalıştıkları süre içinde - personelden yöneticiye – herkes ; sektörün getirdiği ağır sorumluluğun altında olduğunu ve zamanla yarıştıklarını birebir görmüş ve bu yükü paylaşmıştır . Bu disiplin içerisinde çalışmanın zorlukları yanında bir o kadar da avantajlarını elde etmiş olan personelimiz , sahip oldukları mesleki etik ile ‘Gemi Soğutma Sistemleri ve Servis Hizmetleri ‘ konusunda denizcilik sektörüne etkin bir şekilde hizmet vermektedirler.

Öncü Endüstriyel Soğutma , ticari ve yolcu gemilerinde kumanya muhafazası için gerekli olan soğuk odaları ve cihazları , yaşam mahalli ısıtma ve soğutma sistemleri ile (E.C.R) kontrol odası A/C sistemleri konularında gemi deneyimli teknik ekibi ile imalat , kompresör bakım, tutum ,onarım (overhaoul) ve servis hizmetleri vermektedir.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar