Avukat Medeni Yetiş


Halaskargazi Caddesi, Sebat Apt. No: 74 Kat: 2 Osmanbey Şişli İstanbul

Telefon1: 0212 224 46 99

Telefon2:

Fax: 0212 224 12 47

Web: www.yetishukuk.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yirmi yılı aşkın süredir İstanbul`da avukatlık hizmeti vermekte olan Yetiş Hukuk Bürosu, hukukun tüm alanlarında hizmet vermekte, karmaşık hukuki sorunların çözümünde pratik çözümler üretmektedir.

Büromuz, istihdam ettiği ve çalıştığı partnerler ile hukukun her alanında deneyime sahip bir kadroyu barındırmaktadır. Hukukun her alanında bilgi sahibi olan bu avukatlar ile Türkiye ve Dünya şehirlerindeki partner avukatların yerel bilgileri ile her türlü hukuki soruna çözüm üretebilmektedir.

Web sayfamız internet üzerinden hukuksal hizmetlerin verilebilmesi amacıyla düzenlenmiştir. Önleyici hukuk kavramını referans alan, bu kavramın hayata geçmesi amacını taşıyan büromuz, web sayfası ile her zaman her yerde bu hizmeti vermeyi hedeflemektedir. Bu amaçla sanal dünyada hiçbir ayrıma tabi olmaksızın herkesin hukuka ilişkin bilgilere ulaşmasını sağlamak istemektedir. Hukuksal kavram ve bunlara ilişkin sorunların herkes tarafından anlaşılabilmesini amaçlamaktadır.

Bu amaçla; sitemizde, yasaların bizlere tanıdığı haklar ve bu hakları nasıl kullanabileceğimiz anlaşılabilir bir dil ile anlatılmaktadır. Hukukun her alanına ilişkin anlaşılır metinlerin amacı bu konuda sorunları olan insanların bunu anlayabilmeleri ve böylece çözüm üretebilmeleridir. Dilekçe örnekleri herkesin anlayabileceği ve rahatlıkla doldurup kullanabileceği şekilde yazılmıştır. İmkanı olmayan ya da sorununu paylaşmak istemeyen insanlara bu dilekçeler ile yardım etmek amaçlanmıştır.

Sitemizde seçerek yayınladığımız yerel ve yüksek mahkeme kararlarının bilgi sahibi olmak isteyen insanlarla paylaşılması amaçlanmıştır. Bu örnek kararlar yasa ve hukukun nasıl uygulandığını gösteren örnek kararlardır.

Web sayfamız birçok uzman avukat ve hukukçunun katkısı ile kurulmuş ve hizmetlerini yine bu hukukçuların desteği ile vermektedir. Yetiş Hukuk Bürosu tarafından istihdam edilen avukatlar her alandaki sorulara cevap vermektedir. Bu avukatlar istenmesi halinde herkesin sorunlarına özel yanıtlar vermekte, sorunlara çözüm önermektedir. Yine istenmesi halinde her türlü dilekçeyi yazarak ilgili yerlere verilmeye hazır bir biçimde sunmaktadır. Bu dilekçelerin verilmesinde izlenecek yol da açıklanmaktadır.

Böylelikle hukuksal sorunu olan herkes yalnızca internet üzerinden bu sorununa ilişkin hizmet alabilecektir. Üstelik bu hizmeti zaman ve mekan sınırlaması olmaksızın alabilecektir. Bizce önleyici hukukun yaygınlaşmasını sağlayacak imkanlardan biri de budur.

Hukuksal her konuda danışabileceğiniz avukatlar, yetishukuk.com da sizi beklemektedir.


Ürün ve Hizmetler

Avukat, avukatlık hizmetleri, hukuk, hukuk bürosu, hukuk danışmanlığı, mahkeme, dava, hukuk ve haklarımız, hukuk danışmanı, hukuk bürosu Şişli, hukuk bürosu İstanbul.

# # # # #


Benzer Firmalar