Esra savaş kaplan


Florya cd. Nazar Apt. No:12 A Blok Giriş Kat

Telefon1: 0212 541 88 58

Telefon2:

Fax:

Web: www.esrasavaskaplan.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:04.10.2011
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Psikoloji lisans eğitimini Koç Üniversitesi’nde aldıktan sonra 6 ay Kanada`da University of British Columbia`da eğitim görüp Türkiye`ye dönüş yapmıştır. Ardından İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi’nde uzmanlık eğitimini tamamladı. Psikoterapist sertifikalarını İngiltere’de CBT London, Türkiye’de CBT İstanbul ve Bilişsel Davranışçı Terapiler Derneği’nden aldı. Şuanda Amerika`da klinik psikoloji doktora öğrenimine devam ediyor.

Psikoterapist sertifikalarını İngiltere’de CBT London, Türkiye’de CBT İstanbul ve Bilişsel Davranışçı Terapiler Derneği’nden aldı.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları, Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) Anne-Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ve Amerikan Hastanesi’nde ergen ve yetişkinlerle duygudurum bozukluğu, klinik çalışma ve araştırmalar yürüttü, Çapa Tıp Fakültesi Konsültasyon-Liyezon Psikiyatrisi ve Onkoloji Enstitüsü’nde onkoloji hastalarıyla bireysel ve grup psikoterapileri uyguladı.


Ürün ve Hizmetler

Uzman Psikolog Esra Savaş Kaplan’ın çalışma alanları; Ergen ve yetişkinlerle bireysel ve grup psikoterapi, sınav kaygısı, kanser psikoeğitim ve grup terapisi, tıbbi hastalığa özgü psikoeğitim grupları, anne baba eğitim okulu, 0-6 yaş çocuklar için gelişim takip programı, psikolojik test, zeka belirleme testi gibi alanları kapsıyor.Şu anda Uzman Psikolog, Psikoterapist olarak Florya`daki ofisinde, Corner Sağlık Merkezi, DAPE Danışmanlık&Psikoeğitim Enstitüsü’nde çalışmalarına devam ediyor.

#uzman psikolog,psikolog #stres,panik atak #istanbul psikolog,florya psikolog #bakırköy psikolog, #


Benzer Firmalar