Anasayfa » Havuz tesisat ve ekipmanları » İnşaat sanayi » İSTANBUL Havuz tesisat ve ekipmanları » ÖZDE CAM TAKVİYELİ POLYESTER SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.

ÖZDE CAM TAKVİYELİ POLYESTER SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.


Şair Mehmet Akif Caddesi No:7/14 Alemdağ ÇEKMEKÖY / İSTANBUL

Telefon1: 02163129451

Telefon2: 02163129451

Fax: 02163129451

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirketimizin kurucusu Sezai ÜNLÜ 1980 yılından 1993 yılına kadar (CTP) POLYESTER imalatı ürünler ile ülkemizde ve yurtdışında inşaat sektörüne önemli hizmetlerde bulunmuştur. 1993 yılında ÖZDE CAM TAKVİYELİ POLYESTER SANAYİ LTD. ŞTİ.` i kurarak filtre üretimine başlamış ve ilk olarak mavi filtre ismini TÜRKİYE`ye tanıtmıştır

Üretim hedefleri üst seviyede olan firmamız filtrelere verdiği uzun süre kullanma garantisi ile üretimine olan güveni ortaya koymuş ve Türkiye hatta dünya ülkelerinin verdiği uzun süre kullanma garantisinin önüne geçerek kendini havuz sistemlerinde lider olan firmalarla çalışarak kanıtlanmıştır.


Ürün ve Hizmetler

Şirketimizin kurucusu Sezai ÜNLÜ 1980 yılından 1993 yılına kadar (CTP) POLYESTER imalatı ürünler ile ülkemizde ve yurtdışında inşaat sektörüne önemli hizmetlerde bulunmuştur. 1993 yılında ÖZDE CAM TAKVİYELİ POLYESTER SANAYİ LTD. ŞTİ.` i kurarak filtre üretimine başlamış ve ilk olarak mavi filtre ismini TÜRKİYE`ye tanıtmıştırÜretim hedefleri üst seviyede olan firmamız filtrelere verdiği uzun süre kullanma garantisi ile üretimine olan güveni ortaya koymuş ve Türkiye hatta dünya ülkelerinin verdiği uzun süre kullanma garantisinin önüne geçerek kendini havuz sistemlerinde lider olan firmalarla çalışarak kanıtlanmıştır.

#filtre filtreleri #havuz aquakiara #aksesuarları aksesuar #aksesuarı mantar #polyester kaydırak


Benzer Firmalar