DYD KURUTEK


Kayışdağı Mah. Dudullu Cad. G1 Sok. ( Mecnun Sok. ) No: 1 Ataşehir / İstanbul

Telefon1: 444 07 19

Telefon2: 0216 416 46 49

Fax: 0216 372 12 32

Web: www.dydkurutek.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:3 | Memur:20 | İşçi:75
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız ilk olarak 1995 yılında kurularak sıhhı tesisat, elektrik ve 24 saat çilingir hizmetleri vermeye başlamıştır. İlk zamanlarda belli bir bölgeye hizmet veren firmamız daha sonraki yıllarda İstanbulun en ücra köşelerinden çevre illere kadar geniş bir çalışma alanında profesyonel ekibiyle birlikte hizmetlerine devam etmiştir.

Dyd Türktek hızla gelişen teknolojiyi yakından takip ederek, çağın gereklerini ve geleceğe dönük olası gelişmeleri hesaba katarak donanımını ve personel kalitesini sürekli ve düzenli bir şekilde standartların üzerine çıkarmaya çalışmaktadır. Bu anlamda firmamız 2000 yılından itibaren çelik kapı, limanant parke, boya, kartonpiyer, mobilya, seramik, perde, onarım öncesi ve sonrası temizlik işleri gibi alanlarda da faaliyet göstererek dekorasyon sektörüne ilk adımını atmış olup kısa bir süre içinde bu alanlardaki hizmet türlerinin de aranılan, güven duyulan firması haline gelmiştir.

Bununla birlikte Türkiyenin önde gelen sigorta şirketleriyle resmi anlaşmalara bağlı olarak hizmet vermeye devam eden firmamız yoğun iş trafiği nedeniyle araç filosunu ve uzman sayısını her yıl katlayarak, hizmet fiyatlarını müşteri dostu bir anlayışla belirleyerek, iş öncesi ve sonrası hizmet ve destek kalitesiyle müşterilerinin gülümseten yüzü olmuştur.


Ürün ve Hizmetler


KT170 NEM KURUTMA CİHAZI
NEM ALMA CİHAZLARI
NEM ALMA, NEM KURUTMA, ŞAP KURUTMA, EPOKSİ KURUTMA, İNŞAAT KURUTMA, SIVA KURUTMA, PARKE KURUTMA, NEM ALMA CİHAZLARI, RUTUBET ALMA CİHAZLARI, RUTUBET KURUTMA

#nem alma #nem kurutma #inşaat kurutma #sıva kurutma #nem alma cihazları


Benzer Firmalar