Anasayfa » Danışmanlık hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL Danışmanlık hizmetleri » Özgür Bilge Eğitim ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi

Özgür Bilge Eğitim ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi


Ataköy 9.Kısım A/5-A Blok. A Kapısı Kat:2 Daire:13 Bakırköy

Telefon1: 212 559 1725

Telefon2: 212 559 1804

Fax: 212 559 1804

Web: www.ozgurbilge.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Özgür Bilge Eğitim ve Danışmanlık Merkezi olarak faaliyetlerimizi 2007 yılında taşındığımız Ataköy’deki yeni ofisimizde sürdürmekteyiz.Hizmetlerimiz bölümünde de görüleceği gibi, çalışma alanımız oldukça geniştir ve insan sorunlarıyla ilgili pek çok konuyu kapsamaktadır.

Merkezimiz, Psikolog Serap Duygulu ve Eğitim Sorumlusu Kimyager Ebru Sular tarafından hayata geçirilmiş olmakla birlikte, kadrosunda son derece donanımlı psikolog ve uzman eğitimcileri barındırmaktadır.
Bilindiği gibi psikolojinin ilgi alanı, anne karnından ölüme kadar olan yaşamsal süreci kapsar. Bu süreç içerisinde, pek çok sorunla karşılaşmak doğaldır. Hayatın içerisinde sorunlardan kaçmak mümkün olmadığından önemli olan yaşam içerisinde karşılaşılan her tür sorun ve sıkıntı için doğru yerlere ulaşıp sağlıklı çözümler bulabilmek ve sağlıklı çözümler üretebilmektir.
Biz, Özgür Bilge Eğitim ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi olarak çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Eğitim sorunları ve eğitim danışmanlığı, psikolojik danışmanlık, bireysel ve kurumsal danışmanlık, bireysel ve aile terapileri, öğrenci ve aile koçluğu, gelişim ve zeka testleri, psikolojik destek, kurumsal ve bireysel eğitimler, kişisel gelişim seminerleri.Medya ve program içerik danışmanlığı.

#Psikolojik Danışmanlık, #Zeka Testleri, #Eğitim Danışmanlığı #Kurumsal Seminerler #Kişisel Gelişim


Benzer Firmalar