19 Mayıs 2024, Pazar   


 
karcher marmara bölge bayi 0212 352 29 94-95
Ürün: karcher sc 1402
Kategori: Akaryakıt
Başlangıç Tarihi: 2020-01-20
Bitiş Tarihi: 0000-00-00
Detay: KARCHER SC 1402 YETKİLİ BEŞİKTAŞ BAYİ cep:0532 736 10 16
karcher sc 1402 istanbul beşiktaş bayi
KARCHER Çok başarılı olan SC 1402 buharlı temizleyici; kullanıcının verim, tasarım ve konforlu çalışma konularındaki yüksek beklentilerini karşılar.Kapasitesi 2+1 litre olan su tankı doldurulduğunda ve devamlı su ilave edebilme özelliği ile geniş yüzeylerin kesintisiz temizliği mümkündür. KARCHER Cihazın azami 4 bar olan basıncı daha yüksek bir buhar püskürtme debisi sağlar. Kireç ve yağ kalıntıları ve diğer kirlilikler çevreye saygılı ve etkili bir şekilde sökülüp atılır. Buhar debisi kirliliğin derecesine ve temizlenecek yüzeye uygun bir şekilde makine üzerinde kademesiz olarak ayarlanabilir. Buharlı temizleyicinin tasarımı etkileyicidir ve konforlu kullanımına olanak sağlar. Bu konforun belirleyici özellikleri anlaşılır kumanda elemanları, buhar borularının birbirine geçme düzenekleri, büyük tekerlekleri ve hareket ile manevra kabiliyetleridirSC 1402, tüm KÄRCHER buharlı temizleyicilerinde olduğu gibi çok yüksek kalite ve güvenlik standartlarına sahiptir. KARCHER Paslanmaz çelik kazanı uzun ömürlü olmasını sağlar. Isıtıcı paslanmaz çelik döküm içinde olduğundan kireçlenmenin de önüne geçilmiştir. İlave olarak; özel alaşımı sıcaklığı tutma özelliğine sahiptir.Bu buharlı temizleyici bir güvenlik kapağına sahiptir ve kazan basınç altında iken bu kapak açılmaz - Kullanıcı ve özellikle çocuk güvenliği!.

KARCHER Uygulama & Özellikler & Yararları
KÄRCHER SC 1402 evin her yerinde kullanılabilir:- Sert yüzeylerde- Banyo ve tuvaletlerde- Cam ve aynalarda- Tekstil bakımında- Düz mobilya yüzeylerinde-Kalorier peteklerinde-Halı temizliğinde-Her türlü düz yüzeylerde konforlu bir temizlik sağlar...

KARCHER 1800 W ısıtıcı
Kısa ısıtma süresi ( ilk dolum 6 dak/l)

KARCHER SC 1402 Konforlu ve kademesiz buhar akışı kontrolu
Buharlı püskürtme farklı temizlik görevlerine en iyi şekilde ayarlanır

KARCHER Tam izolasyonlu özel alaşım alüminyum kazan
Sıcaklığı iyi muhafaza eder, kullanılabilir hacim 2.0 l +1.0 l ve durmaksızın kullanım sağlar.

Taşıma sapı
Cihaz çok kolay taşınabilir.

KARCHER Ütü ve buharlı temizleyicinin bütünlüğü ütüleme süresini kısaltır. Parlatma yağmaz. Perdeleri yeride,ceket ve narin kıyafetlerinizi askıda hiç bir deformasyon yapmadan ütüler.

Büyük tekerlekler
Hareket ettirilmesi kolay, iyi manevra kabiliyeti

KARCHER Birçok standart ve isteğe bağlı aksesuarlar her türlü temizlik sorununun üstesinden gelmek için

Basınç şalteri kontrollu Her türlü basınç düşmesine ısıtıcı tarafından çok hızlı cevap verilir, buhar basıncı sabit tutulur

Geniş aksesuar saklama bölmesi
Tüm aksesuarlar hızlı ve derli toplu bir şekilde geniş aksesuar bölmesinde saklanır.

KARCHER 100 alman malı olan ürünlerimiz TÜV/GS/CE kontrollu yüksek güvenlik ve kalite standardı

Teknik Bilgiler
Isıtma kapasitesi (W)

1800
Tank kapasitesi (l)
2+1 lt.+sürekli kullanım
Azami buhar basıncı (bar)

4
Aksesuarsız ağırlık (kg)

6,7
Boyutlar (U x G x Y) (mm)

425 x 335 x 380

Opsiyonel Aksesuarlar


Kullanım klavuzu için Acrobat resmine tıklatınız.

Mite ve Ev Tozu Akarları




KARCHER **İnsan vücudundan dökülen deri tozlarıyla, parçacıklarıyla beslenen bir canlı türüdür. İnsan vücudunda milyarlarca mite(akar) yaşamaktadır. Nemli bölgelerde yaşayan ve astıma sebebiyet veren miteler, mikroskop aracılığıyla görülebilir. 55 mikron boyutuna kadar büyüyen miteler vardır.
İşte sevimli böceğiniz, şu an vücudunuzda milyar civarı bulunuyor

Uzm.doktorlar tarafından hazırlanmıştır. *(Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları ABD İmmünoloji Bilim dalı)

SOLUNUMSAL ALERJENLER

EV TOZLARI: Ev tozlarının miktarı evin yerine, bulunduğu yerin iklimine, deniz seviyesinden yüksekliğine göre büyük oranda değişir.Evden eve (bir çiftlik evi ile apartman dairesi aynı değildir.) veya bir evin farklı odalarında da değişkenlik gösterebilir(banyo ile yatak odası bir değildir).Fakat değişmeyen bir şey vardır ki ev tozları bir allerjen deposudur.Ev tozları içinde alerjiye sebep olan etken mite (akar) dediğimiz ev tozu böceğidir.
Mite (Akar) lar: Akarlar küçük örümcek benzeri canlılardır ve gözle görülemezler. Ortalama 0.3 mm. uzunluğundadırlar.Ev tozları içinde yaşayan ve solunum yolu alerjilerine neden olan iki önemli akar türü vardır.Dermatophagoides pteronysinnus ve Dermatophagoides farinea bunların latince adlarıdır.Akarlar insanların deri döküntüleri ile beslenirler.Başlıca yatak içinde (yastıklar,yatak,yorgan vs.) yaşarlar, çünkü deri döküntülerinin en çok bulunduğu yer buralarıdır.Depo, silo gibi yerlerde de yoğun olarak bulunurlar.Akarların dışkılarıda alerjiktir. Yataklardan alınan bir gram tozda 2000 ile 15000 arasında akar bulunabilir. Ev tozu akarlarına karşı olan ALERJİ; astım ve rint, nadiren de konjonktivite yol açar. Yakınmalar özellikle uykudan uyanınca başlar. Belirtiler yıl boyu sürer ancak sonbahar ve kışın kötüleşme gösterebilir.

POLENLER: Polen bitkilerin erkek tohumudur.Bitki türlerine bağlı olarak çok farklı şekilleri olan ince taneciklerden meydana gelir.Ortalama boyutu 0.05 mm.dir.Bu da çıplak gözle görülemeyeceği anlamına gelir.Polen tanecikleri birçok alerjik protein içerirler.Bu taneciklerin küçük ve ince olanları rüzgar yolu ile dağılırlar.(anemophilus polenler), daha büyük olanları ise böceklerle taşınırlar.(entemophilus polenler) Rüzgarla dağılan polenler daha alerjeniktirler ve geniş alana yayılabilirler.Bu nedenle bu polenlere karşı alerjisi olan kişilerin çevrelerinde bitkiler olmadığı halde şikayetleri ortaya çıkabilir.
Böceklerle dağılan polenler parlak renkli ve güzel kokulu (böcekleri cezbetmek için) çiçekleri olan bitkiler tarafından küçük miktarlarda üretilirler.Dağılım yolu sebebiyle atmosferde bulunmazlar ve küçük miktarda üretildiklerinden bu polenlere karşı az sayıda insan alerjiktir.Polen alerjisine yol açan başlıca üç bitki ailesi vardır.Bunlar çayır otları, ağaçlar, yabani otlardır.ALERJİ hastaları havadaki polen konsantrasyonunun belli bir düzeyi geçmesinden sonra alerjik belirtiler gösterirler.Bu polen konsantrasyonu türlere göre değişmekle beraber havada her metreküp te 10-20 tanecik olarak hesaplanmıştır.
Ağaçlar Ocak-Mayıs arası, çayır otları Mayıs-Temmuz arası, yabani otlar Temmuz-Ekim arası polen verirler. Polenlere karşı olan ALERJİ alerjik rint, alerjik konjunktivit, alerjik astım ve akut ürtiker şeklinde ortaya çıkabilir.Yakınmalar sadece yılın belli zamanlarında olur ve diğer aylarda kişi tümü ile sağlıklıdır.

KÜF MANTARLARI:
Küf mantarları gözle görülmeyen alerjik etkisi olan sporlar üretirler.Renkleri türden türe değişir.Ev dışında (çürüyen bitkiler üzerinde veya havada) bulunabilecekleri gibi ev içinde (evin güneş görmeyen nemli yerlerinde) de bulunabilirler.Polenler gibi atmosferdeki spor sayısı hava koşullarına bağlıdır.Havanın sıcak ve nemli olduğu zamanlarda, örneğin yazın sonlarına doğru ve erken sonbaharda en fazladır.

Akarlar (Dermatophagoides pteronyssinus), günlük bir gazete yazısındaki noktanın neredeyse yarısı kadar büyüklükte, gözleri olmayan, yaklaşık 3-4 ay yaşayan ve dökülmüş insan derisi öncelikli olmak üzere polen, bitki lifleri ve ölmüş akarlardan geriye kalanlarla beslenen canlılardır. Aslında doğada gerekli bir temizleyici olan ve 23 milyon yıldır dünya üzerinde olan akarlar ne yazık ki biz insanlarla aynı yerde yaşadıklarında sağlık sorunlarına yol açabiliyorlar
Akarlar aldıkları besinleri günde yaklaşık 20 tane gübre topu haline çevirip çevreye bırakırlar. Bu gübre topları özel bir filmle kaplıdır ve içinde güçlü enzimler tarafından sindirilen besinler bulunur. Akar kendi gübre toplarıyla beslenir. Bizler için sorun bu gübre toplarının evimizde hava yoluyla dağılması ve bizler tarafından solunmasıyla başlıyor. Özellikle genetik olarak alerjinin görüldüğü ailelerde bu alerjenlere karşı duyarlılık söz konusu. Alerjik astım, saman nezlesi ve bazı egzama tipleri bu duyarlılık sonucunda ortaya çıkabiliyor. Gübre topları içindeki enzimler, duyarlı bir insanda akciğerlerde, gözde, burunda ve deride, koruyucu mukus tabaka hücrelerinin yıkımına yol açabiliyor. Fakat diğer alerjik durumlarda olduğu gibi, herkesin akarlara alerjik olmadığını hatırlatalım. Bu durum kişinin genetik yapısına ve akara alerjenlerine ne kadar maruz kaldığına bağlı. Günümüzde edindiğimiz yaşam koşulları bizim için olduğu kadar akarlar için de konforlu yaşam alanları sağlamaya başladı. Bu yüzden evlerimizdeki akar sayısı oldukça arttı. Yapmamız gereken akarlardan elimizden geldiğince korunmak ve çoğalmalarını önlemeye çalışmak. Bunun için size bazı ipuçları;
karcher karcher karcher sc 1402 karcher


           

Rüya Tabirleri | Gazeteler | TV ler | Dernekler | Nakliye | Kurye | Kargo | Havayolları | Üniversiteler | Devlet Hastaneleri | Öz. Hastaneler | Oto Yardım | Kreş-Yuva | SSK

Firmalar | Firma Ekle | Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası